Economic

Cum să vinzi online cu hosting în România. Tutorial pentru începători

În sfârșit te-ai decis să îți iei inima în dinți și să începi să practici una dintre cele mai vechi activități economice, dar în mediul online. Comerțul în online este o industrie de peste 2.3 trilioane de dolari, deci sigur ai și tu locul pe undeva în cifra asta. Dar dacă ești la început, probabil ai nevoie de puțină îndrumare. Cum începi? Care sunt pașii? Îți vom spune in acest articol.

Începe prin a construi un website care vinde

Înainte de a începe totuși construcția unui website, ar trebui să știi că trebuie să ai un plan foarte bine stabilit pentru a putea duce la bun sfârșit acest proces.

Creează-ți propriul brand: Primul pas pentru a începe să vinzi online este să pui bazele unui brand propriu bine definit. Acest lucru înseamnă că va trebui să alegi ce produse vei vinde, dacă vor fi handmade, în regim de dropshipping, pentru copii sau nu. După ce te hotărăști ce produse vei vinde, va trebui să faci puțină muncă de cercetare pentru a identifica factorii competitivi. Cine mai vinde aceleași produse ca tine, ce cifră de afaceri au.

Înregistrează un domeniu

Încearcă să nu te decizi asupra unui nume până când nu confirmi că numele de domeniu este disponibil. Poți verifica dacă un nume ales de tine este disponibil folosind un search tool pe care de obicei îl găsești pe site-ul furnizorilor de hosting.

Alege un pachet de Hosting

Un hosting sau o găzduire web este un lucru obligatoriu pentru ca site-ul tău să funcționeze. Toate fișierele care compun viitorul tău website trebuie să fie găzduite online pe un server, astfel vizitatorii tăi îl pot accesa oricând.

Un pachet de hosting România este de obicei accesibil oricărui buzunar, dar atunci când te hotărăști asupra unui astfel de serviciu trebuie să fii atent la ce avantaje îți oferă furnizorul tău de hosting. Trebuie să ai în vedere compatibilitatea cu WordPress, să primești ajutor cu setarea website-ului tău, iar viteza de încărcare trebuie să fie cât mai mare.

Alege o temă de eCommerce pentru site-ul tău

Acum totul a devenit mai ușor în materie de webdesign și modul în care poți schimba și customiza înfățișarea website-ului tău. Poți doar să alegi o temă care se potrivește ideologiei tale de business, o instalezi, iar site-ul este gata pentru a vinde.

Unde poți găsi o temă pentru site-ul tău?

Există o multitudine de locuri pe internet unde poți găsi foarte ușor teme gratuite, dar dacă îți dorești să oferi plus de valoare website-ului tău, noi îți recomandăm să alegi Themeforest.com. Aici poți găsi teme pentru orice nișă, foarte atrăgătoare si care primesc în mod constant update-uri.

Dacă ai nevoie de mai multe informații, nu ezita să ne lași un comentariu.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker