joi, 22 octombrie 2020

Cum să conectezi o pereche de căști AirPod la un Apple Watch?

Căștile AirPod și AirPod Pro, prevăzute cu un chip W1 sau H1, ar trebui să se conecteze automat la ceasurile Apple Watch. Acest lucru se întâmplă doar dacă ele au fost conectate mai întâi la un iPhone sau iPad, conectat și el mai departe la iCloud-ul personal. Dar dacă ai bifat deja acest pas și căștile tale tot nu se conectează la Apple Watch, iată ce ai de făcut:

Pasul 1: Conectarea căștilor la un iPhone sau un iPad

Dacă ai o pereche de căști AirPod din prima sau a doua generație ori unele AirPod pro, sau orice alte căști compatibile cu terminalele iPhone sau iPad, cu siguranță le vei putea conecta fără probleme la un Apple Watch, atâta timp cât toate dispozitivele enumerate sunt conectate la același iCloud.

Pentru a face acest lucru, accesează mai întâi Home Screen-ul telefonului sau iPad-ului tău. Apoi, deschide carcasa căștilor fără a scoate dispozitivele din ea și așeaz-o lângă terminal. Imediat după apariția animației de setup, apasă butonul Connect și astfel, căștile se vor conecta automat atât la iPhone sau iPad, cât și la Apple Watch.

Pasul 2: Selectarea căștilor cu ajutorul ceasului Apple Watch

În mod normal, odată conectate, în căști ar trebui să se audă orice melodie sau alt fișier audio rulat pe telefon. În caz contrar, ai posibilitatea de a forța redarea materialului prin intermediul ceasului Apple Watch.

După ce ți-ai scos căștile din carcasa lor și le-ai dat drumul, accesează Control Center-ul ceasului Apple Watch. Apoi, derulează până la iconița Audio Sources. Dacă niciunul din terminale nu are vreo defecțiune, căștile AirPod ar trebui să apară și ele în listă. Pentru a forța redarea fișierelor audio, tot ce trebuie să faci este să apeși pe ele.

Cum poți să conectezi manual o pereche de căști AirPod la un Apple Watch?

Atât căștile AirPod, cât și ceasurile Apple Watch sunt gândite în așa fel încât să poată fi folosite în cel mai simplu mod cu putință. De aceea, ar trebui să apelezi la conectarea manuală doar în situații speciale.

Pentru a conecta manual un ceas Apple Watch la o pereche de căști AirPod trebuie să accesezi funcția Bluetooth de la setări. Dacă în lista Bluetooth-ului apar și căștile, atunci înseamnă că ele sunt pregătite pentru a se conecta. Pe de altă parte, dacă dispozitivele nu apar în lista Bluetooth a ceasului, ele trebuie puse în modul de conectare, direct din carcasă, cu ea deschisă și ținând apăsat butonul de sincronizare pentru cinci secunde. Făcând astfel, căștile vor apărea în lista ceasului și vor fi gata de conectat.

De ce să investești în căști AirPod și ceasuri Apple Watch?

Dispozitivele Apple sunt niște dispozitive foarte practic gândite, cu funcții speciale, care le simplifică mult modul de utilizare. De aceea, dacă te numeri printre fanii companiei Apple și deții deja unul sau mai multe dispozitive ale acestui producător, ar fi bine să te orientezi și în continuare către investiția în aparate tot de la el deoarece sunt mai simplu de conectat între ele.

Indiferent dacă este vorba de căști AirPod sau AirPod Pro, aceste dispozitive de redare audio fac o pereche bună cu ceasurile Apple Watch, oferind utilizatorilor plăcerea de a asculta muzica lor preferată sau de a se bucura de podcast-uri și orice alte fișiere audio. Cu un set de căști AirPod și un Apple Watch poți face orice activitate mai plăcută și bineînțeles, le poți folosi pentru multitasking putând de exemplu să te antrenezi și să înveți ceva nou în același timp.

De asemenea, când vine vorba de dispozitive originale, este foarte simplu să găsești și accesorii. Curele Apple Watch, huse de protecție AirPod Pro, huse de protecție AirPod 1 sau huse de protecție AirPod 2 poți găsi la prețuri foarte avantajoase și într-o gamă variată de modele în magazinul online Itelmobile.

Itelmobile este un magazin online, cu accesorii GSM, foarte bine aprovizionat și cu o gamă largă de produse. Doar aici poți găsi huse, folii de protecție, curele și multe alte produse pentru terminalele tale preferate. Produsele Itelmobile sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și multe dintre ele pot fi personalizate astfel încât să redea cât mai fidel personalitatea și gusturile utilizatorului lor.

loading...
error: Content is protected !!