sâmbătă, 24 octombrie 2020

Cum s-au schimbat la faţă consilierii locali PNL conduşi de Constantin Ionescu: propun proiecte de… dreapta!

„Felicitări. Recunosc, nu mă aşteptam. E cea mai bună măsură propusă de PNL Buzău de când sunt eu primar”, a spus, joi, Constantin Toma, pe parcursul şedinţei ordinare a Consiliului Local, la discuţiile pe marginea proiectului de hotărâre iniţiat de Constantin Ionescu şi susţinut de liberali, proiect de hotărâre care prevede instituirea obligativităţii testării fizice anuale pentru poliţiştii locali.

Hotărârea privind aprobarea metodologiei de verificare a aptitudinilor fizice ale poliţiştilor locali prevede obligativitatea testării fizice pentru toţi poliţiştii locali; aceeaşi testare va fi obligatorie şi pentru aspiranţii la un asemenea post. Femeile vor face abdomene, iar bărbaţii, flotări; mai mult, şi unii şi ceilalţi vor avea de trecut încă două probe: alergare de viteză şi alergare de rezistenţă. În cazul în care rezultatul evaluării este mai mic de 7, poliţiştii locali vor fi reevaluaţi după trei luni. Dacă şi acest test va fi picat, poliţiştii locali vor fi concediaţi. Mai mult, la propunerea primarului Constantin Toma a fost aprobat un amendament care prevede obligativitatea testării psihologice.

Un al doilea proiect de hotărâre promovat de liberali şi dezbătut în şedinţa de joi, l-a făcut pe primarul Constantin Toma să exclame: ,,Deja începe să-mi placă. În sfârşit PNL vine cu propuneri cu adevărat de dreapta”. Este vorba despre proiectul de hotărâre, votat de aleşii municipali, care prevede ca acordarea mesei la Cantina de Ajutor Social să fie condiţionată, în cazul asistaţilor apţi de muncă, de activităţi în folosul comunităţii. Astfel, un beneficiar al Cantinei Sociale ar trebui să muncească patru zile pe lună, iar cei care vor refuza să lucreze vor rămâne fără alimentele pe care le primesc de la Cantina de Ajutor Social.

2 COMENTARII

  1. De data asta Bebe nu a mai picat în cap, a picat în picioare,dar se pare că problema e tot la cap !

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!