duminică, 20 septembrie 2020

Cum au făcut doi buzoieni rost de bani în pandemie

Un buzoian de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a înlesnit practicarea prostituţiei de către trei femei. Cinci percheziții au fost efectuate joi în mai multe locații din județul Buzău de către poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Verificările au avut loc pe raza municipiului Buzău şi localităţilor Verneşti şi Valea Râmnicului la persoane bănuite de proxenetism.

În urma documentării activităţii infracţionale a unui tânăr, de 23 de ani, din Scutelnici şi a unui buzoian de 30 de ani, a reieșit că, în perioada februarie – septembrie 2020, au înlesnit practicarea prostituţiei de către 3 trei femei cu vârste cuprinse între 28 şi 35 de ani pe raza municipiului Buzău.

În urma percheziţiilor efectuate, polițiștii au ridicat bani și mai multe medii de stocare. De asemenea, la sediul Poliției au fost conduse pentru audieri 5 persoane.

În cazul buzoianului de 30 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!