Actualitate

Cum a încercat un râmnicean întors din Italia să păcălească autoritățile pentru a scăpa de carantină

Intrarea în municipiul Buzău a fost sâmbătă sub asediul celor veniți de peste graniță, din zone afectate de răspândirea COVID-19, iar în această noapte sunt așteptate câteva zeci de mașini cu localnici din Calvini, care vin Germania și Franța.

Autoritățile au lucrat la foc continuu pentru preluarea mijloacelor de transport surprinse în trafic dar și a celor anunțate de la frontieră.

Unii au fost transportați pentru izolare la domiciliu cum este cazul a 7 buzoieni, veniți din Germania și din Marea Britanie, preluați cu autospeciala ISU de transport victime multiple de la intrarea în municipiu, dinspre Ploiești.

Alții au fost duși forțat în carantină cum este cazul unui râmnicean. Acesta s-ar fi întors din Italia pe 17 martie și nu a anunțat autoritățile. Vecinii s-au sesizat și au sunat la 112. Bărbatul a încercat să păcălească epidemiologii că este șofer de TIR, aceștia nefiind obligați să stea în izolare, însă polițiștii au aflat că nu deține permis de conducere corespunzător. Așa că bărbatul a fost urcat în autospeciala ISU cu izoletă și dus în Tabăra Poiana Pinului pentru a fi introdus în carantină.

#statiacasa

Articole similare