vineri, 07 august 2020

CSM Rm. Sărat, învinsă la penalty-uri la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a!

Liga a 3-a a rămas, deocamdată, un vis interzis pentru CSM Rm. Sărat. Campioana desemnată a Buzăului a pierdut sâmbătă seară, la Galaţi, duelul cu reprezentanta Constanţei, Gloria Albeşti, în manşa unică a barajului pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon. După 90 de minute fără gol, tot s-a decis direct la loviturile de departajare, unde râmnicenii au transformat trei din cele cinci lovituri (Roman, Cîmpeanu şi Bodoc), de la punctul cu var ratând D. Oprea şi Tîrîlă. Constănţenii au irosit doar o singură lovitură, prima, parată de Goicea. Scor final, 4-3 pentru Gloria Albeşti care a promovat în Liga a 3-a.

Pentru râmniceni, mai există o posibilitate, mică, ce-i drept, de a fi invitaţi în cel de-al treilea eşalon, dacă vor rămâne locuri vacante printre cele 90 pregătite pentru viitorea ediţie de campionat (5 serii x 18 echipe).

CSM Rm. Sărat: Goicea – Florea, Tîrîlă, Andreiu, Paşa – Bodoc, Oprea, Mihalache, Tiloiu – Roman, Câmpeanu. Rezerve: Mihăescu, Gavrilă, Pleşoiu, Codreanu, Baboi, Creţu. Antrenor: Tănase Lăptoiu

Tot sâmbătă seara, în alte partide de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, pe Stadionul „Gloria”: CSM Olteniţa – Viitorul Domneşti 1-0, iar la Rm. Sărat: Victoria Gugeşti – Avântul Valea Mărului 1-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!