luni, 03 august 2020

CSM Rm. Sărat are de jucat doar un singur meci la baraj. Duelul decisiv, sâmbătă, la Galați

Desemnată de Asociația Județeană de Fotbal re­prezentanta județului la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, CSM Rm. Sărat are drum liber către cel de-al treilea eșalon. În mini-turneul de baraj din Regiunea 7 Sud-Est, Grupa B, fotbaliștii râmniceni vor avea de jucat doar un singur meci, după ce formația desemnată de județul Tulcea, Pescărușul Sarichioi, a anunțat că nu poate participa, din cauza costurilor pe care le-ar fi presupus cele două rânduri de testări COVID, obligatorii conform protocolului sanitar stabilit pentru această competiție. Astfel, promovarea în Liga a 3-a se va decide în urma unui singur meci, CSM Rm. Sărat – Gloria Albești, care se va juca sâmbătă, la Galați, pe Stadionul „Oțe­lul”, de la ora 17.30.

Adversara râmnicenilor este formația desemnată de AJF Constanța să dispute barajul de promovare, aflându-se pe locul 3 în momentul întreruperii Ligii a 4-a locale. Formația din Albești a fost singura care a putut suporta, financiar, cele două rânduri de teste; primele două clasate, Viitorul Fântânele și CS Năvodari, au anunțat că nu pot îndeplini condițiile din protocolul sanitar.

Conform regulamentului, și CSM Rm. Sărat, și Gloria Albești vor câștiga cu 3-0, la „masa verde” meciurile cu Pes­cărușul Sarichioi.

Vrancea, Brăila și Galați joacă la Rm. Sărat

Meciurile din cealaltă grupă, B, a Regiunii 7 Sud Est se vor juca pe Stadionul „Municipal” din Rm. Sărat, unde își vor disputa promovarea în Liga a 3-a reprezentantele Vrancei – Victoria Gugești, Galațiului – Avântul Valea Mărului și Brăilei – Sportul Chiscani.

Partidele vor avea loc în intervalul 1-9 august, de la ora 17.30, după următorul program:

  • 1 august: Victoria Gugești – Avântul Valea Mărului
  • 5 august: Victoria Gugești – Sportul Chiscani
  • 9 august: Sportul Chiscani – Avântul Valea Mărului

Meciuri și pe “Gloria”: Prahova – Ilfov – Călărași

În afara „Municipalului” râmnicean, și stadionul din Crâng va găzdui meciuri din cadrul barajului pentru promovarea în Liga a 3-a. La Buzău vor veni re­prezentantele județelor Prahova, Ilfov și Călărași, din Grupa A, Regiunea 6 Sud, CSO Plopeni, Viitorul Domnești și, respectiv, CSM Oltenița. Pe „Gloria” se vor disputa următoarele partide, ora de start fiind aceeași, 17.30:

  • 1 august: CSM Olte­nița – Viitorul Domnești
  • 5 august: CSO Plopeni – CSM Oltenița
  • 9 august: CSO Plopeni – Viitorul Domnești

Prima promovează, șanse și pentru a doua clasată

La finalul celor trei jocuri din grupă, echipa de pe primul loc va obține promovarea în Liga a III-a. În eșalonul al treilea ar putea ajunge și ocupanta locului doi, dacă o echipă situată pe locul 1 într-o grupă de baraj nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției.

Conform Regulamentului de organizare a barajului, locurile vacante în Liga a III-a, maximum 7, vor fi completate cu cele mai bine clasate echipe de pe locul doi în grupele din cadrul barajului de promovare în Liga a III-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!