vineri, 25 septembrie 2020

Crimă la Luciu

O femeie din Luciu și-a găsit joi sfârșitul chiar în mâinile soțului său. Tragedia a avut loc în locuința acestora. Femeia, care lucra ca îngrijitoare la școala din localitate, venise de la serviciu și se apucase de treabă în gospodărie. La un moment dat, așa cum se întâmpla periodic după ce bărbatul bea, spun vecinii, a început scandalul. Nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat între cei doi, însă femeia a fost găsită moartă, cu o frânghie în jurul gâtului. Se pare că bărbatul ar fi bătut-o inițial, iar după ce a văzut că femeia zace fără suflare, ar fi legat-o de gât cu o funie pentru a părea că femeia s-a sinucis. Spre seară, vecinii au observat că bărbatul este din ce în ce mai agitat și au încercat să afle ce se întâmplă.

Bărbatul ar fi cedat și le-ar fi spus vecinilor că și-a ucis soția. La fața locului au ajuns criminaliști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. Bărbatul a fost reținut joi seară, iar astăzi a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Femeia ar fi împlinit 50 de ani în decembrie, iar bărbatul săptămâna viitoare. Acesta nu are un loc de muncă și lucra cu ziua pe unde apuca. În schimb scandalurile pe fondul consumului de alcool erau la ordinea zilei.

loading...
error: Content is protected !!