AnunturiAuto

Credit extern pentru masini din Germania: cumpara autoturisme second fara TVA

 

 

Cauti o masina second hand pentru firma? Vesti bune! Apeleaza la forma de finantare prin credit extern fara TVA si vei fi scutit de plata TVA-ului. Aceasta oportunitate vine in sprijinul cumparatorilor care nu dispun de lichiditati, dar isi doresc sa achizitioneze un autoturism la mana a doua din Germania.

Pentru ca este o achizitie intracomunitara, intre beneficiarul roman si vanzatorul dintr-o tara UE, nu se mai plateste TVA. In plus, mai exista si alte beneficii de care te poti bucura accesand un astfel de program de creditare.

Te bucuri de raspuns foarte rapid la solicitarea ta, in maxim 24 de ore

Unul dintre cele mai mari avantaje este rapiditatea cu care poti accesa aceasta forma de finantare, spre deosebire de lungul proces birocratic al unui program de leasing clasic intern. Te poti bucura intr-un timp relativ scurt de autoturismul de care ai nevoie pentru afacerea ta.

Colaborand cu un specialist, vei avea sprijin in realizarea dosarului, iar in nu mai mult de 24 de ore vei primi raspunsul la solicitarea ta.

Proprietarul vei fi tu, nu firma de leasing auto, in timpul imprumutului

Un alt beneficiu de care te vei bucura instant este titlul de proprietar al autoturismului, inca din primul moment. Aceasta e o alta diferenta considerabila intre leasingul auto intern si creditul extern. Asadar, nu numai ca nu vei plati TVA, dar vei fi si proprietarul autoturismului pe tot parcursul imprumutului si dupa achitarea lui. Nu uita: orice cheltuiala a acestui tip de achizitie este deductibila, acesta fiind un alt avantaj.

Nu mai e cazul sa iti amani investitiile: e timpul sa iti duci afacerea la un alt nivel

In aceasta perioada cu un specific aparte, exista business-uri care se inchid si altele care infloresc. Cheia in aceasta dinamica este adaptabilitatea. Cu cat te vei adapta mai usor, cu atat mai repede vei putea sa transformi amenintarile in oportunitati. Daca in strategia ta de business un nou autoturism este necesar, acum il poti cumpara la un pret foarte bun – second hand – apeland la metoda de creditare externa.

Nu esti singur: specialistul te poate ghida la fiecare pas in obtinerea creditului

Exista experti auto, cu o vasta experienta in importul autoturismelor second hand din Germania.

Pe langa toate comenzile speciale pe care le onoreaza, din pachetul de servicii al acestor entitati, face parte si suportul pentru accesarea unui leasing extern. Achizitia se face direct pe firma clientului, respectiv a ta, iar ghidajul se asigura pe tot parcursul experientei de creditare: de la oferta, la plasarea dosarului.

Auto-leasing.ro te ajuta sa obtii rapid un credit extern pentru autoturismul mult visat

De la aplicare, pana la intocmirea dosarului, Auto-leasing.ro face parte din categoria acelor experti auto de top care ii sprijina – pas cu pas – pe cumparatorii de masini second hand, pentru a obtine un credit extern.

Iti ofera consultanta si ghidaj profesionist, astfel incat sa iti cresti sansele pentru a primi aceasta forma de finantare. Auto-leasing.ro are o vasta experienta in importul autoturismelor din Germania si vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta avantajoasa. Daca vrei sa cumperi masini fara TVA, apeleaza la sprijinul lor si te vei putea bucura de tot suportul, de la A la Z. Bucura-te de o investitie durabila!

 

 

 

 

Articole similare