luni, 01 iunie 2020

Costel Bojog oferă buzoienilor o porţie estivală de stand-up comedy

Luna august îl va găzdui în After City pe unul dintre cei mai populari comedianţi români, actorul Costel Bojog. Stand-uperul anunţă că va veni cu un spectacol-eveniment estival, un show care urmăreşte structura clasică a unui spectacol de gen, dar care aduce şi câteva momente provocatoare. Ca stand-uper, Costel este recunoscut drept un povestitor şi un fin observator al atitudinilor, dispozi­ţiilor şi preocupărilor umane, cât şi un performer cu umor spumos şi uneori absurd, care reuşeşte să se apropie de public şi să-l surprindă.

Apariţii în filmele lui Cristi Mungiu

Costel este unul dintre primii actori care au ajutat la promovarea şi consolidarea curentului stand-up în România în 2004, când era student la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, a făcut parte din trupa Deko, prima trupă de stand-up comedy de la noi. Aşa a ajuns la o schimbare radicală în carieră şi s-a îndreptat spre actorie. Costel Bojog este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică şi are în palmares atât showuri de stand up şi improvizaţie, cât şi piese de teatru, filme şi seriale tv (filmele lui Cristian Mungiu – „Amintiri din epoca de aur”, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 două zile”, serialul tv „Ai noştri“ sau spectacole de teatru regizate de Felix Alexa ori Alexandru Mazgăreanu.

La 15 ani de la primele momente de stand up în România, comedianţii se bucură de o popularitate mai mare decât a multor artişti care vin din zona muzicii pop, şi reuşesc să adune mii de fani la spectacolele lor.

Potrivit organizatorilor, show-ul de la Buzău nu este recomandat minorilor. Accesul se va face începând cu ora 20,30, iar preţul unui bilet este de 35 lei şi 30 lei pentru grupuri de minimum şase persoane. Pentru rezervări şi informaţii suplimentare sunaţi la telefon 0723.429.264.

loading...
error: Content is protected !!