ActualitateCultură

Corul buzoian „Happy Kids for a Happy Life”, a patra oară pe continentul african

Pentru a patra oară, corul buzoian Happy Kids for a Happy Life a fost invitat și a acceptat invitația de a participa la a Festivalul Internațional pentru Folclor și Artă din Aswan. Invitația a venit din partea Ministerului Culturii din Republica Arabă Egipt.

„Suntem onorați să participăm, la invitația Ministerului Culturii din Republica Arabă Egipt, la cea de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional pentru Folclor și Artă din Aswan.

Între 13 și 24 februarie ne vom afla în Cairo, Aswan și Abu Simbel, unde vom susține 8 concerte cu muzică, obiceiuri și dansuri tradiționale românești”, anunță profesoara Oana Dobre, coordonatoarea corului.

Echipa buzoiană care va reprezenta România la acest festival este formată din Sara, Larisa, Ioana, Andreea, Alexandra, Ștefania, Denisse, Miruna, Raisa, Anastasia și Teodora, mai spune cadrul didactic.

„Dacă inițial am privit totul ca pe o provocare, acum considerăm prezența noastră în Egipt o datorie de onoare! Sperăm să bucurăm publicul prezent la festival, să primim cât mai multe aplauze, iar pe voi – cei care ne susțineți și ne apreciați – să vă facem mândri de noi!”, mai spune profesoara Oana Dobre, care adaugă mulțumirile sale Excelenței Sale D-lui Moayad Fathallah Mohamed El Dalie, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Arabe Egipt în România, și D-lui Consul Nader Shebl, pentru sprijin, cuvintele frumoase și timpul acordat.

Articole similare