duminică, 24 ianuarie 2021

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au făcut primul pas spre împăcare

  • Buzoianca a declarat că a mai dat o șansă căsniciei de dragul anilor petrecuți împreună și a sărbătorilor ce vin

Aurel Pădureanu și buzoianca Cornelia Catanga au o căsnicie de mai bine de 30 de ani dar, ca în orice cuplu, au apărut și urcușuri și coborâșuri. Doar că, în cazul lor, aceste probleme au apărut la o vârstă mai înaintată. Motivele au fost diverse, dar artista a punctat de multe ori că Aurel Pădureanu ar fi fost infidel, iar ea nu poate trece peste acest lucru.

După îndelungi discuții, cei doi și-au dat seama că nu pot da pe apa sâmbetei un mariaj de atâția ani și că împreună le este cel mai bine. „Crăciunul e săr­bătoarea familiei și ăsta e lucrul cel mai important, înțelegerea cu familia. Și eu, și ea (am făcut pasul spre împăcare, n.r.), amândoi, pentru că avem 30 de ani de căsnicie, 32 de ani de căsnicie, și era normal. Nu renunțam nici eu, nici ea la treaba asta, sub niciun aspect posibil. A fost o mică discuție trecătoare. Eu sunt un om mai calm, cu eleganță în comportament. Eu ticluiesc înainte să vorbesc. Am vorbit elegant, frumos cu ea…”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Star News.

Cât timp au fost des­părțiți, artiștii au locuit în aceeași vilă dar s-au comportat ca doi străini. S-ar părea că artista a fost convinsă multă vreme că Aurel Pădureanu a fost infidel și că a trădat legământul lor. „Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am și aș vrea să-l aduceți pe cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a declarat buzoianca Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Cert este până acum că amândoi au înțeles că mai merită o șansă și că Sărbătorile de Iarnă le vor petrece împreună.

loading...
error: Content is protected !!