duminică, 07 martie 2021

Cornelia Catanga s-a îngrășat enorm în pandemie

• Ea spune că a luat 28 de kilograme din cauza supărărilor

Cornelia Catanga a avut un an foarte greu. Buzoianca a pierdut peste 60.000 de euro din cauza faptului că nu a mai avut concerte. În plus, în anul 2020, ea s-a îngrășat enorm din cauza lipsei de activitate. Artista a avut și pro­bleme în căsnicie, tot anul trecut.

A suferit un infarct în urmă cu ceva timp și ajunsese la 56 de kilograme. Regimul ei însă a avut de suferit în pandemie. Regina muzicii lăutărești spune că a luat 28 de kilograme, însă este pregătită să slăbească. Se bucură, totuși, că anul a trecut și speră că va putea să își reia concertele.

,,În pandemie, am pierdut o căruță de bani și m-am îngrășat 28 de kilograme, din lipsă de evenimente. Sportul meu era cântatul, stăteam și câte trei ore pe scenă. Dar, nu mă dau bătută, voi slăbi din nou!”, a spus artista originară din Buzău pentru viva.ro.

Înainte de pandemie, Cornelia Catanga a suferit mult din cauza soțului ei. Ajunsese extrem de slabă și renunțase la anumite ­alimente. ,,Mâncam de supă­rare, de dorul lui. I-am zis că dacă nu se întoarce o să mă găsească moartă!”, a povestit Cornelia. Iar anul trecut, când artista de top a suferit un infarct, ajunsese la 56 de kilograme: ,,După infarct, mâncam multe fructe, renunțasem la carne și la pâine, la produsele de patiserie”, a mai precizat artista pentru Playtech.ro. Odată cu pandemia, buzoianca a luat din nou în greutate: ,,Am ajuns la 84 de kilograme, de la 56 de kilograme, din cauza stresului. Nu ieșim din casă, mai ciugulim câte ceva de prin frigider. Sportul meu era scena, la concerte cântam și câte trei ore, chiar dacă eram plătită pentru două ore. Voi slăbi din nou, am atâtea rochii frumoase de scenă, trebuie să le port. În plus, după ce trece pandemia, vreau să-i fac fiului meu Alex o nuntă ca-n povești, cu peste 200 de invitați”, a încheiat optimistă Cornelia Catanga.

Cât despre banii pierduți din cauza pandemiei, artista spune că ultimul spectacol l-a avut în luna martie. A pierdut enorm de mulți bani din cauza anulării recitalurilor și a multor alte evenimente la care trebuia să participe.

loading...
error: Content is protected !!