joi, 09 iulie 2020

Constantin Cotimanis, la Buzău, în „Old love”, un spectacol cu repercusiuni în viaţa personală

Cunoscutul actor Constantin Cotimanis vine la Buzău cu spectacolul „Old Love”, o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood. Spectacolul se va juca pe 14 decembrie, de la ora 19,00, la sala Consiliului Judeţean.

O „Iubire veche” îşi are acţiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcţionar Bud Mitchell şi pe soţia patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice şi discuţii pre­sărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcţii afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligaţiile de familie, ea văduvă, el divorţat.

„Old love” sau o poveste reală de dragoste tomnatică

Ca o coincidenţă picantă, spectacolul „Old Love” reprezintă colaborarea lui Cotimanis cu Iulia Dumitru, actriţă cu care avea să ajungă, anul acesta, în paginile ziarelor de scandal. Potrivit presei centrale, Cotimanis a şocat pe toată lumea când a fost fotografiat în tandreţuri cu o altă femeie decât soţia lui. Actorul este implicat sentimental cu o colegă de breaslă, Iulia Dumitru, cu care culmea, joacă în piesa de teatru “Old Love”. Deşi nu este divorţat de Florina Mărcuţă, make-up artist, cu care trăia de 17 ani, Bebe Cotimanis (62 de ani) a apărut deja cu partenera sa de scenă.

Bebe Cotimanis şi soţia sa, Florina Mărcuţă, s-au căsătorit la Vatra Dornei în vara lui 2014. Actorul şi make-up artista au împreună un băiat de 15 ani. Actorul a mai fost căsătorit civil, relaţia a durat circa nouă ani şi s-a încheiat în urmă cu 20 ani. Marea realizare a acelei relaţii este fiica lui, Adela, acum în vârstă de 29 de ani.

Dincolo de detaliile din viaţa personală a actorilor „Old love” este un spectacol pe care nu trebuie să îl rataţi, o comedie melancolică, tandră despre o iubire târzie jucată cu lipici de actori al căror farmec nu mai e de mult o surpriză.

Pentru rezervări şi bilete la spectacolul de la Buzău sunaţi la telefon: 0740.496.561.

loading...
error: Content is protected !!