sâmbătă, 24 octombrie 2020

Consilierul Constantin Ionescu, președinte al liberalilor din municipiul Buzău

Consilierul local Constantin Ionescu a fost ales, vineri după-amiază, președinte al organizației municipale a Partidului Nțional Liberal, la capătul unei conferințe care l-a avut drepr unic candidat la acestă funcție. Astfel încetează perioada de interimat la această organizație, situație impusă de dizolvarea, la finele anului trecut, a întregii structuri de conducere a liberalilor din municipiul Buzău, în fruntea cărora s-a aflat medicul Adrian Zoican.

Conferința s-a desfășurat în prezența președintelui Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, și a responsabilului zonal, deputatul Victor Paul Dobre.

Noul președinte pe municipiu al PNL, Constantin Ionescu, va fi secondat de prim-vicepresedinții Vasile Olariu și Vasile Carapit, precum și de vicepreședinții Valeriu Mânăscurtă, Carolița Cimpoca, Melania Drăgostin, Mircea Ion, Aurel Dumitru, Emil Simonescu, Ion Barbu și Florin Sangiu.

 

2 COMENTARII

  1. Va fi omul de bază al partidului în municipiul Buzău. Un om de caracter, cu experiență în administrație, cumpătat și priceput în relațiile interumane, cu mult bun simț!! Sincere felicitări !!!

  2. Un politician care chiar a muncit de-a lungul timpului si care a fost
    mereu nedreptatit,are si ceva caracter ceea ce e rar in politica

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!