Actualitate

Concurs de explorare urbană pentru copiii instituționalizați

Duminică, 25 septembrie 2022, Asociația Lindenfend, prin programul „Ajungem Mari”, împreună cu Asociația Societatea Exploratorilor vor organiza în orașul Buzău un concurs de „vânătoare de comori” (treasure hunt).

Evenimentul se va numi „Concurs de Explorare Urbană v.04” și va cuprinde probe de orientare, testare și jocuri care stimulează abilitățile de organizare, coordonare și mai ales cooperare ale concurenților și îi provoacă să dezlege pe parcursul unui itinerariu bine stabilit ghicitori și să rezolve jocuri pentru a acumula puncte.

Evenimentul este dedicat copiilor instituționalizați din județul Buzău și vor fi prezenți aproximativ 100 de copii și 40 de voluntari ai ambelor asociații. Vor concura echipaje de cate patru persoane împărțite în trei categorii și nu se va percepe nicio taxă de participare. Startul se va da la intersecția străzilor N. Bălcescu și Patriei începând cu orele 13.00, iar premierea va avea loc la foișorul de lângă lacul din parcul Crâng începând cu orele 16.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare