Actualitate

Concert caritabil organizat la Buzău: artiștii cântă pentru Alexandra

Buzoienii, invitați să doneze

Asociația caritabilă „Totul va fi bine” se luptă să strângă o sumă însemnată de bani pentru a o ajuta pe Alexandra, o fetiță de 12 ani care se luptă cu o boală necruțătoare: recidivă tumorală ovar restant și diseminări secundare peritoneale (cancer cu metastaze).

Anca Șilcă, președinta Asociației, s-a implicat activ în campania de strângere a sumei de 70.000 de euro pentru fetița care are nevoie de investigații complexe, chimioterapie și operații care să îi ofere șansa unei vieți normale. Pe lângă acestea, se adaugă și costurile spitalizărilor și ale deplasărilor dese, iar părinții Alexandrei nu pot acoperi singuri sumele imense. Numeroși buzoieni cu suflet mare au răspuns apelului Asociației și au organizat licitații în urma cărora să strângă orice sumă și să o redirecționeze către ajutorare Alexandrei.

„Alexandra, o buzoiancă de-a noastră, la 12 ani are diagnosticul recidivă tumorală ovar restant și diseminări secundare peritoneale (cancer cu metastaze). Operații și multă suferință pentru păpușica noastră, care trăiește în prezent fără ovare și uter. Pe 8 iulie, părinții au mai avut o cumpăna, operația băiețelului de miofibrotomie, cu tetrapareză spastică, la Chișinău (costul a fost de 1.900 euro), urmează să mai sufere o intervenție, plus kineto și terapie ocupațională! COSTURILE pentru Alexandra se ridică la 70.000 euro pentru alte intervenții, tratament, chimioterapie, spitalizare, drumuri, de multe ori, cazare la hotel și sunt mult peste veniturile părinților! În aprilie, operația, investigațiile și alte costuri au fost de 46.000 euro”, transmit reprezentanții Asociației „Totul va fi bine”.

Cine cântă pentru Alexandra

Mai mulți artiști buzoieni, dar nu numai, au răspuns apelului de ajutorare a Alexandrei și vor cânta pro bono vineri, 19 august, de la ora 18.00, în cadrul unui concert caritabil, ce se va ține în Parcul Marghiloman: Aurelian Temișan, Daniela Matache (prezentator), Trupa Cin5i, Gabriela Cristea, Simona Bănică, Dobre Dana, Adrian Barbu, Dora Ungureanu, Cristina Maria Nicolae, Angela Lazăr, Maria Grosaru și Irina Zota, Bianca Mihai & Joey, Happy Kids for a Happy Life, Maria Ilie, Ilona Necula, Miruna Homoc, Irina Pătrașcu, Beatrice Ana Maria Vilcu și Eduard Antochi.

Duminică, 21 August, ora 17.30, se va ține un spectacol pentru copii în Parcul Crâng, la Obelisc, organizat în vederea strângerii de fonduri pentru Alexandra, la care vor participa, tot pro bono, Ceata lui Ioniță și Zabi Tudor alături de echipa sa. Cei mici sunt așteptați să ia parte la activități distractive, concursuri, face painting, modelaj baloane, poze la minut, muzică și dans, iar părinții sunt invitați să doneze orice sumă pentru ca Alexandra să poată continua lupta cu boala.

 

Cum puteți dona

În cont BCR (min 5 lei), beneficiar ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE

Puteți opta pentru un abonament de bine lunar în valoare de 10, 30, 50, 100 sau 200 de lei, pe care îl puteți anula oricând doriți fără alte taxe! Iată pașii pentru abonamentele lunare de bine:

  1. Accesați linkul: https://asociatiatotulvafibine.ro/doneaza/
  2. Selectați opțiunea: DONEAZĂ LUNAR
  3. Alegeți SUMA pe care doriți să o donați lunar (vi se va retrage de pe card automat, lunar suma aleasă)
  4. Introduceți datele dumneavoastră, datele cardului și abonamentul este gata!

Avem nevoie de susținerea și credința față de Alexandra! Vă rog din suflet să fiți alături de noi cu o distribuire, dacă nu puteți cu o donație, un gând bun… Mulțumiri anticipate tuturor celor ce cred în șansa Alexandrei de vindecare! Împreună scriem cele mai frumoase povești! Împreună facem BINE! Binele ne face BINE!”, mai transmite Asociația „Totul va fi bine”.

Articole similare