marți, 22 septembrie 2020

Comunicat PRO România: Ne-am ținut de cuvânt! Policlinica din Rm. Sărat s-a redeschis!

Așa cum am anunțat în urmă cu puțin timp la conferința comună a Alianței, când atât reprezentanții noștri, cât și cei ai aliaților noștri, au declarat că vom face toate demersurile pentru redeschiderea Policlinicii din Rm. Sărat, acum acest lucru este o realitate. Pentru că, luni, unitatea sanitară și-a deschis larg porțile, ca un prim act de normalitate privind activitatea medicală din municipiu!

Aceasta după cinci luni în care râmnicenii au fost privați de serviciile medicale oferite de Spitalul Municipal și Ambulatoriul de Specialitate, urmare a deciziilor luate la nivel central privind Strategia Națională pentru Combaterea Pandemiei cu COVID 19. Ziua de luni, însă, aduce un pic de liniște printre noi, iar pacienții pot beneficia din nou de atenția medicilor, fără teama de a fi refuzați ca până acum de teama Covid sau pentru că așa a hotărât puterea galbenă de la București.

În acest sens, atât noi, de la PRO România, prin președintele Felix Rache, cât și primarul municipiului Rm. Sărat le mulțumim, în numele râmnicenilor, celor care au făcut posibil acest lucru, managerului, directorului medical și celorlalți membri ai Comitetului Director, pentru implicare și asumarea acestui demers.

De asemenea, le mulțumim pe această cale, în egală măsură, și celor care, prin activitatea ce o vor desfășura, vor veni în întâmpinarea pacienților, asigurându-le nevoile medicale!

Și nu în ultimul rând, consecvenți crezului nostru, că nevoile semenilor sunt mai presus de orice, împreună cu partenerii noștri, vom continua să facem demersurile necesare pentru a redeschide Spitalul Municipal, acesta fiind obiectivul principal în următoarele două luni!

Text asumat de PRO România – Organizația Județeană Buzău

 

 

1 COMENTARIU

  1. NU am nimic impotriva unui partid nou infiintat , ci doar impotriva celui care la infiintat, in acest caz fiind Ponta. Eu nu excelez in inteligenta dar sa fie cineva pacalit de acest mincinos veritabil, este o mare enigma ptr. mine. El a inceput cu Tariceanu si a inselat pe multi, n-o sa-i enumar . Am ramas uimit de d-na Cretu. Cum de a fost pacalita ! Politicienii au „orbul gainii” ? De la inceputuri, figura lui nu mi-a inspirat incredere, dar era exact ce-si dorea Nastase, asa cum Dragnea a dorit-o pe d-na Dancila. Ce au cei din „PRO Romania” in cap ? D-lor din acest partid, faceti un congres si schimbati capul. Daca tot a facut acest pas , d-na Cretu este exact ce va trebuie.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!