Politic

Comunicat: PRO România a depășit pragul de 10%

Cel mai recent sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM aduce cifre îmbucurătoare pentru partidul nostru, care a depășit pragul de zece la sută, în timp ce pentru alte formațiuni politice, acestea nu sunt deloc plăcute, pentru unii fiind chiar îngrijorătoare.

Cel mai mare partid din România, PSD, scade ușor în intenția de vot a românilor, în timp ce la PNL nu se înregistrează schimbări majore. Singurele partide care cresc sunt PRO România și USR-PLUS, la 10,6% în cazul nostru, procent care demonstrează că românii au încredere în politica aplicată de președintele Victor Ponta.

ALDE a coborât mult sub pragul electoral dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare și n-ar mai intra în Parlament, cu doar 2,4% în sondaje. UDMR staționează deasupra pragului electoral cu 5,7%, după ce în iunie era creditată cu doar 3,4%. Nici pentru simpatizanții fostului președinte Traian Băsescu cifrele nu sunt bune. PMP rămâne sub limita care i-ar permite să intre în Parlament cu doar 4,1%.

În plan local, semnalele sunt pozitive, iar buzoienii acordă din ce în ce mai multă încredere partidului nostru. Fapt observat în timpul acțiunilor noastre de campanie atât din municipiile Buzău și Rm. Sărat, unde vom obține scoruri cu două cifre, dar și în celelalte localități, unde reprezentanții noștri au fost bine primiți și unde PRO România va avea cu siguranță primari, viceprimari și foarte mulți consilieri locali.

Text asumat de PRO România – Organizația Județeană Buzău

3 Comentarii

  1. Daca este asa, inseamna ca romanii sunt „dusi cu pluta”. Dar nu cred , Ponta le minte rau si pe f. multi pacaleste. La el minciuna este boala grea.

  2. Pinochio isi mobilizeaza strinsurile,dar la buzau sunt la ciolan cu psd,asa ca n-o sa se prea vada vre-o performanta…nici pe fraierul ala de muzgoci n-a reusit sa-l pacaleasca..3% e procentul

  3. Înțeleg că este mesaj mobilizator de campanie dar să rostogolești ideea că UDMR a crescut din iunie când avea 3,4% la 5,7% este de domeniul psihiatriei! Ungurii sunt tot ăia iar 3,4% iau dacă se prezintă la vot toți cei 19.004.986 de alegători români înscriși în Registrul electoral la data de 25 august 2020. Dacă adăugăm și alocațiile din luna iulie de 3.513.630 rezultă 22.518.616 români, mai mulți decât pe vremea lui Ceașcă, ceea ce ne duce la concluzia că românii sunt feți-frumoși, cresc într-o zi cât alții în zece ani!

Articole similare