marți, 22 septembrie 2020

Comunicat PNL: PSD sau cum se simte eșecul răsunător al moțiunii de cenzură!

Plenul reunit al Parlamentului nu a mai votat moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Ludovic Orban, din lipsă de cvorum. Din lipsă de soluții, PSD a recurs, necalculat și alarmist/propagandist la varianta moțiunii de cenzură.

PSD nu a reușit să adune în sala de ședință a Parlamentului suficienți senatori și deputați pentru ca moțiunea de cenzură pe care a inițiat-o să fie dezbătută și votată. E nevoie ca PSD sa înțeleagă că formele fără fond nu mai pot reprezenta o variantă pentru România.

Parlamentarii #PNL nu au participat la jocul inițat de PSD, dar au lăsat pe scaunele lăsate libere dovezi ale faptelor Guvernului Orban. Cu sau fără moțiunea celor de la PSD, continuăm să promovăm un nou model de politică în România. Toate sectoarele au pornit motoarele și își propun ambițios să ducă România spre dezvoltare, palpabilă și durabilă, credem în România în care #sepoate.

Text asumat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Buzău

1 COMENTARIU

  1. A ieșit cum nu se poate mai bine. Pe Se De a mimat genial opoziția iar neamțul are acum și „opoziția mea”! Păcat că lipsește Târgoviște din peisaj.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!