vineri, 23 octombrie 2020

Comunicat / Cristinel Romanescu, vârf de lance al PNL Buzău în lupta electorală : „Suntem cea mai bună opțiune pentru alegătorii buzoieni!”

Liberalii merg în alegerile pentru schimbarea administrației județului Buzău cu proiecte sigure și credibile, de modernizare a teritoriului de la Curbura Carpaților și de creștere a nivelului de trai al comunităților de pe aceste meleaguri. Vârful de lance în lupta electorală  este liderul PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, desemnat candidat pentru președinția Consiliului Județean Buzău.

Romanescu se află la conducerea Federației Române de Tenis de Masă din anul 2001 și deține mai multe ­afa­ceri, unele în domeniul hotelier. Liberal dedicat sută la sută, Cristinel Romanescu este din 2008 membru activ al PNL, partid pe care mărturisește că a fost onorat să-l reprezinte în Consiliul Local, Consiliul Județean și din 2016, în Parlamentul României. ,,Viața, formarea și crezurile îmi sunt liberale. Mă mândresc că am putut participa, ca deputat din partea PNL,  la modificarea Legii Sportului, care a deschis calea finanțării sportului la nivelul administrației locale și județene”, spune Cristinel Romanescu, președintele PNL Buzău.

Om de sport sută la sută, Cristinel Romanescu joacă tenis de masă din 1970. A adunat în palmares titluri de campion național și medalii interna­ționale. Din 2001, conduce Tenisul de Masă la nivel național. Știe ce înseamnă și cum se obține performanța. Din 2016, Romanescu este vicepreședinte al Federației Europene de Tenis de Masă și membru în Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. ,,Cariera în sport m-a ajutat să cunosc lumea și să-mi deschid orizonturile”, spune liderul liberalilor buzoieni.

Buzoian sută la sută, Cristinel Romanescu s-a format ca om, ca sportiv și politician pe meleagurile Buzăului. Aici a câștigat primele concursuri, aici a pornit ca antreprenor, tot aici și-a întemeiat familia și și-a văzut copiii crescând. ,,Toată viața m-am identificat cu un singur loc și cu un singur partid politic, cel liberal. Optimist, ambițios și perseverent din fire, cred în Buzăul în care âsepoate”, mărturisește liberalul care candidează pentru conducerea Consiliului Județean, poziție din care vizează modernizarea județului.

Întâlniri cu oamenii, pentru a afla nevoile comunităților

După stabilirea candidaturii pentru Consiliul Județean Buzău,  Cristinel Romanescu a fost prezent în fiecare localitate, mai ales în cele rurale. ,,Știm că acolo sunt probleme de fiecare dată, și bineînțeles, ținem legătura cu organizațiile noastre, cu oamenii din teritoriu, oamenii sunt mobilizați și sperăm să avem un scor, un rezultat bun. Privesc cu încredere către 2020, pentru a definitiva și confirma, prin alegerile care vor urma, munca demarată și susținută în toți anii aceștia”, declară deputa­tul Cristinel Romanescu, liderul PNL Buzău.

Liberalii au intrat în bătălia electorală cu obiective precise și foarte ambițioase, fiind pregătiți să dubleze numărul de primari, să câștige Consiliul Județean, Primăria Buzău, dar și majoritatea în Consiliul Local Buzău. În campania de la locale, PNL Buzău și-a propus să mobilizeze atât efectivul de susținători tradiționali, cât și electoratul care dorește o schimbare la nivel de administrație, Buzăul fiind condus în ultimii 30 de ani doar de către PSD.

„Suntem filiala care nu a importat niciun primar de la alte partide. Ne-am reconsi­derat toate echipele și astăzi suntem pregătiți să luptăm și să încercăm să lămurim alegătorii că suntem cea mai bună opțiune, iar PNL merită să fie ales”, spune Romanescu, liderul liberalilor buzoieni.

PNL Buzău, sub condu­cerea lui Cristinel Romanescu, are ca țintă pentru alegerile din 27 septembrie 2020 dublarea numărului de primari pe care i-a avut la alegerile locale din anul 2016 și să câștige cât mai mulți consilieri locali și județeni.

Cristinel Romanescu dă semnalul în teritoriu că acum a venit momentul ca liberalii să întrerupă hegemonia PSD, care durează de 30 de ani la Buzău. Filiala locală a PNL Buzău a mobilizat resurse și candidații potriviți care vor produce schimbări de amploare pe eșichierul politic local. „PNL este pe primul loc în sondaje și eu cred că vom putea mobiliza tot electoratul de dreapta la Buzău, în  jurul candidaților noștri, întrucât ei sunt cei mai buni. Partidele de dreapta nu ar trebui să-și irosească voturile dacă vor ca PSD să fie învins. Noi am identificat cei mai buni candidați pentru eșicherul de dreapta și pentru celelalte UAT-uri și evident că așteptăm propuneri de colaborare”, susține preșe­dintele PNL Buzău, deputa­tul Cristinel Romanescu.

Text asumat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Buzău

1 COMENTARIU

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!