marți, 02 iunie 2020

Colegiul Eminescu, gata de mutare în câteva zile

Mutarea bazei materiale de la Colegiul Naţional „M. Eminescu” în clădirea Liceului „C. Neniţescu” este o chestiune de zile. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Jude­ţean, la Colegiul Eminescu a început deja împachetarea lucrurilor aflate pe inventar. De cealaltă parte, elevii de la „Neniţescu” se vor muta la Grupul Şcolar de Meserii şi Servicii, pe strada Bazalt. Pentru elevii din clasa a XII-a se va face o excepţie cu privire la program şi vor învăţa dimineaţa.

„Am găsit soluţiile cele mai bune şi i-am asigurat pe elevii de la Liceul <C. Neniţescu> că cele trei clase de a XII-a vor învăţa dimineaţă. În felul acesta toată lumea  a fost de acord. Am făcut o vizită şi la Colegiul <Mihai Eminescu>, unde se împachetează deja baza materială. Probabil că în câteva zile vom putea muta toată baza materială şi lucrurile de inventar”, a declarat pentru Campus Tv inspectorul general adjunct al IŞJ Buzău Nela Wamsiedel.

Reprezentanţii inspectoratului dau toate asigurările că până în prima zi de şcoală, pe 10 septembrie, ambele clădiri vor fi gata să îşi primească elevii.

„Doamna director de la Liceul Neniţescu şi cea de la Colegiul Eminescu vor ţine legătura şi vor face un plan de mutare, astfel încât să putem crea condiţii de igienizare a anumitor spaţii. Colegiul Eminescu îşi va muta mobilierul după ce au fost igienizate sălile. Vă asigurăm că pe 10 septembrie toţi elevii vor avea condiţii bune de începere a noului an şcolar”, a mai declarat Nela Wamsiedel.

loading...
error: Content is protected !!