Monden

Clubul de lectură „Citim la teatru” își așteaptă energiile… de vară!

Vine vacanța, dar lectura și joaca se pot îmbina perfect, mai ales dacă ele se desfășoară organizat, într-un club de lectură! Înscrierile sunt în toi, așa că din data de 24 iunie și până pe 9 august sunteți așteptați la activități interactive precum sesiuni de lectură la teatru și în aer liber, concursuri și jocuri literare, recitare de poezii și citire expresivă, vizionarea de spectacole pentru copii/adaptări teatrale ale cărților citite pentru a aduce poveștile la viață pe scenă sau ateliere de desen și creație literară pentru a stimula creativitatea și imaginația.

Timp de șapte săptămâni, în zilele de luni și marți, de la ora 17.00 până la ora 18.30, sunt așteptați copii din grupele de vârstă 6-8 ani, iar miercuri și joi, în același interval, cei din grupa 9-10 ani.

Pentru a înscrie copiii sau dacă doriți să aflați alte detalii, sunați la telefon 0729.081.895 (Whats-App) sau direct la sediul Teatrului „George Ciprian”. Coordonatorul acestui proiect este Elena Gabriela Corciu, secretar Literar Teatrul „George Ciprian”, licențiată în Filologie, specializarea Română-Engleză, cu atestat pentru Modulul I Psihopedagogie.

Articole similare