sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Citește cărțile Medium Medical și începe anul cu un nou stil de viață!

New year, new me: probabil așa spui și tu în fiecare an și este de înțeles, având în vedere că motivația vine cel mai adesea la început de săptămână, lună și an. Totuși, este bine să depășești entuziasmul unui an nou și să continui ceea ce ți-ai propus nu doar în luna ianuarie. Astfel, setează-ți rezoluții clare, pe care să le îndeplinești și care să îți aducă mulțumire și împlinire.

Printre cele mai comune rezoluții ale noului an se află și schimbarea alimentației sau a stilului general de viață, ceea ce este foarte bine, mai ales dacă reușești să susții schimbarea pe termen lung. Indiferent dacă ți-ai propus să mănânci mai sănătos pentru a slăbi, pentru a ține sub control anumite afecțiuni sau pentru a preveni anumite boli, important este să faci schimbările numai după ce te-ai consultat cu un medic și după ce te-ai documentat suficient de bine. Dacă spre exemplu vrei să adopți un stil de viață vegetarian sau vegan, trebui să știi ce alimente să consumi astfel încât să nu existe carențe.

În ceea ce privește documentarea despre procesul de schimbare a alimentației, îți recomandăm să citești cărți consacrate, care au ajutat milioane de persoane din lumea întreagă. Acestea conțin informații ușor de înțeles și soluții naturale, care pot fi puse în practică de aproape oricine. Un astfel de exemplu este și pachetul Medium Medical, scris de către Anthony William și pe care îl poți comanda cu transport gratuit de la LIBREX. Anthony Williams este un autor recunoscut și îndrăgit în întreaga lume, datorită scrierilor sale și ,,harului” pe care îl deține: își dă seama de starea de sănătate a unei persoane, fără analize și îi recomandă cele mai bune tratamente naturale. Este cunoscut în special în rândul unor mari personalități ale lumii (de la vedete de cinema, sportivi și până la miliardari cunoscuți) care i-au cerut ajutorul pentru a se vindeca. De asemenea, a lucrat și împreuna cu medici la cazuri dificile ale unor pacienți și a reușit astfel să le redea sănătatea.

Cărțile care formează acest pachet Medium Medical sunt: Alimente care îți pot schimba viața, Sucul de țelină și Vindecarea glandei tiroide. Așa cum te poți aștepta, în cărți se vorbește despre boli moderne și despre modul în care alimentația ne influențează sănătatea. Spre exemplu, în cartea Alimente care îți pot schimba viața, autorul prezintă peste 50 de legume,fructe, legume, plante aromatice și condimente ce au efecte extraordinare asupra sănătății și cum le poți include în alimentația ta zilnică.

Cărțile sunt scrise pe înțelesul oricui, așa că nu vei avea probleme în a asimila informațiile și a le pune în practică. De asemenea, pot reprezenta un cadou perfect pentru oricine își dorește să își schimbe stilul de viață și să devină mai sănătos fără compromisuri. Sănătatea este cea mai importantă și este bine de știut că putem să o menținem doar făcând mici schimbări în stilul de viață.

În încheiere, am vrea să știm dacă ți-am atras atenția cu aceste cărți!

 

loading...
error: Content is protected !!