Politic

Ciolacu: PDL-iștii care au tăiat veniturile românilor sunt în spatele viitorului PNL

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, anunţă că va discuta „fără aroganţă” şi „cu argumente” cu fiecare parlamentar în vederea susţinerii moţiuni de cenzură pe care social-democraţii au anunţat-o pentru jumătatea acestei luni.

„Eu sper ca moţiunea de cenzură să treacă (…) Trebuie să se hotărască parlamentarii, şi cei din AUR, şi din PSD şi minorităţi: vor patru luni de troc pe banii românilor şi să continuăm aşa sau vor vota moţiunea de cenzură. Până pe data de 14 o să terminăm tot draftul şi, fără aroganţă, cu argumente, o să avem discuţii cu fiecare parlamentar din Parlamentul României să încercăm să dărâmăm acest dezastru naţional pe care îl conduc domnul Cîţu şi gaşca lui”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV.

El consideră că, din punct de vedere economic, lucrurile nu sunt „deloc roz”: „Aroganţa asta eu am mai văzut-o la mulţi politicieni, cu adevărat, ei întrec pe toată lumea. O să o plătească cu vârf şi îndesat. Din punctul meu de vedere lucrurile nu sunt deloc roz. Numai Cîţu iese: wow! Lucrurile sunt complicate cum arată. Există o creştere economică pentru că este o relansare a unui blocaj. Eu nu înţeleg cum au putut să împrumute 30 de miliarde de euro într-un an şi jumătate la cele mai mari dobânzi din Europa”, a adăugat liderul PSD.

Ciolacu a susţinut că Congresul PNL va fi „o bătaie pe  funcţiile statului român şi pe banii noştri, ai tuturor” şi nu o luptă de proiecte în partid: „Eu înţeleg că ai congres, dar nu trebuie să-ţi plăteşti voturile din banii publici şi să continui acest lucru (…) Aceste patru luni va fi un dezastru. Nu e bătaia celui mai bun discurs în PNL sau bătaia care-i cel mai bun pentru PNL sau pentru România. Nu. Va fi bătaia unu împarte funcţii, că e şef de partid, unu împarte banii. Pe ce? Pe funcţiile statului român şi pe banii noştri, ai tuturor. Au transferat o luptă de partid pe o luptă de resurse şi vom veni în următoarele zile cu cifre şi cu sume date în aceste direcţii”, a afirmat el.

Ciolacu a remarcat că în jurul lui Florin Cîţu, la anunţul candidaturii sale la preşedinţia PNL, se aflau liderii fostului Partid Democrat Liberal: „Cred că aveţi imaginile, când şi-a lansat candidatura domnul Cîţu. Eu mi-am adus aminte, când i-am văzut pe toţi în spatele domnului Cîţu. Erau toţi: şi Flutur, şi toată lumea, şi Blaga, şi Turcan şi Boc. Păi nu au tăiat ei atunci veniturile: acum sunt în spatele viitorului PNL. I-am văzut cu toţii, erau în poză, acolo strânşi, toţi PDL-iştii”, a mai spus Ciolacu.

 

Articole similare

error: Continut protejat!!