Politic

Ciolacu: Nu voi face niciun fel de jocuri în PSD, de a menține o așa-zisă putere

„O să stau în PSD atât timp cât consider că sunt un plus pentru partid (…) Nu am să stau niciun minut și nicio secundă în plus și nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menține o așa-zisă putere”, spune liderul social-democraților, Marcel Ciolacu.

„Și eu mi-aș fi dorit ca, pe ultimii patru președinți ai PSD, să îi invit la congres împreună cu secretarul general. Și-au făcut alte partide. Eu vă promit și am mai promis-o, eu nu o să fac niciodată un alt partid. Sunt în acest partid de 30 de ani și din acest partid o să plec acasă, ca fiecare dintre noi. O să încerc să stau în funcția de președinte atât timp cât dumneavoastră îmi acordați acest vor și mai ales atât timp cât eu consider că sunt un plus pentru PSD. Nu am să stau niciun minut și nicio secundă în plus și nu o să fac niciun fel de jocuri în PSD, de a menține o așa-zisă putere”, afirmă Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu mai spune că se bucură de faptul că, împreună cu Paul Stănescu, Gabriela Firea, Vasile Dîncu și Sorin Grindeanu, liderii social-democrați au avut maturitatea „să se unească și să își vadă fiecare rostul și rolul, și să redreseze într-o perioadă foarte scurtă PSD”: „Să redresăm cel mai mare partid din România, partidul care a creat și revoluția, și democrația, care a dat drumul european României și să îi readucem demnitatea și mândria că cei mai buni specialiști și cele mai bune proiecte și programe se fac în interiorul PSD”, mai spune Ciolacu.

Articole similare