Politic

Ciolacu, despre evacuarea Spitalului Foișor: „Este criminal ceea ce faceţi!”

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, afirmă că guvernanţii au „minţit atât de mult” pentru a-şi ascunde „prostia, hoţiile şi nepăsarea” până au ajuns să scoată oamenii, noaptea, din spitale, întrucât „nu au făcut nimic” timp de mai multe luni. „Iohannis, dă-ţi afară incompetenţii!”, adaugă el.

„Este criminal ceea ce faceţi! Şi ar trebui să înfundaţi puşcăriile, nu să ieşiţi la televizor să explicaţi inexplicabilul! Aţi minţit atât de mult pentru a vă ascunde prostia, hoţiile şi nepăsarea până aţi ajuns să scoateţi oamenii, noaptea, din spitale! Pentru că luni de zile nu aţi făcut nimic! Doar v-aţi încurcat în propriile minciuni!”, a scris Marcel Ciolacu, vineri seară, pe Facebook.

El i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să numească la Sănătate pe cineva capabil să salveze vieţile românilor: „Iohannis, dă-ţi afară incompetenţii! Numeşte pe cineva capabil să salveze vieţile românilor, nu să îngroape cât mai mulţi români!”, a afirmat Ciolacu.

Pacienţii internaţi la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti au fost transferaţi, vineri seară, la alte unităţi medicale sau externaţi, întrucât acest spital primește, de sâmbătă dimineaţă, pacienţi cu infecţie COVID-19. „Spitalul Foişor are o secţie de Terapie Intensivă de 21 de paturi şi are 200 de paturi pe oxigen. Avea sub jumătatea secţiei de Terapie intensivă ocupată”, a arătat Raed Arafat. „Îmi pare rău pentru toată această situaţie, o facem pentru a veni în sprijinul altor pacienţi care sunt intubaţi sau care au realmente viaţa pusă în pericol”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu.

Articole similare

error: Continut protejat!!