joi, 09 iulie 2020

Ciolacu, despre ce așteaptă social-democrații buzoieni de la Congresul PSD: „Să intrăm într-o normalitate, cât mai repede”

Sâmbătă dimineață, la Sala Mare a Consiliului Județean, a avut loc Conferința Județeană Extraordinară a Partidului Social Democrat, organizată în vederea Congresului Extraordinar al PSD din 10 martie. La conferință au participat 291 de delegați, din cei 310 convocați, care au votat, prin vot deschis, componența delegației, formată din 140 de persoane, care va reprezenta organizația buzoiană la congres.

Acesta a fost, de altfel, scopul principal al adunării, la începutul căreia liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a anunțat și calendarul unei suite de întâlniri pe care le va avea, alături de președintele executiv Petre Emanoil Neagu, cu organizațiile social-democrate din teritoriu.

Grosul discuților s-a purtat, însă, cu ușile închise, iar rezultatul acestora, cel puțin în ceea ce privește poziția organizației PSD la Buzău la Congresul din 10 martie a fost sintetizat de liderul Marcel Ciolacu: Susținem în continuare guvernul, programul de guvernare și pe președintele partidului, Liviu Dragnea”. În ceea ce privește așteptările organizației buzoiene – una dintre cele mai puternice din țară -, acestea se referă, în afară de a intra „într-o normalitate, cât mai repede”, după cum a precizat Marcel Ciolacu, și la obținerea unui post de vicepreședinte la nivel național de către un buzoian. Aici lucrurile nu sunt foarte sudate, cel puțin la nivelul declarațiilor oficiale, dat fiind că președintele executiv Neagu susține că l-ar dori într-o asemenea funcție pe Marcel Ciolacu, președintele pe municipiu, Constantin Toma, a declarat că l-ar susține pe Petre Emanoil Neagu, iar președintele Marcel Ciolacu spune că „în principiu, nu” ar viza o asemenea demnitate.

Mai multe, în ediția de luni a cotidianului OPINIA.

1 COMENTARIU

  1. Excelență, nu ne putem ascunde mult după deget! „intrarea în normalitate”, despre care spuneți, nu se poate face cu un om condamnat penal în frunte. Nici la comuniști nu era aș îngăduință. Zău.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!