duminică, 07 martie 2021

Ciolacu: ,,Cîțu, ești un mincinos!”

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, l-a catalogat drept ,,mincinos” pe prim-ministrul Florin Cîțu și i-a transmis că atât el, cât și coaliția de guvernare, au votat în decembrie în Parlament programul de guvernare care prevedea creșterea pensiilor în acest an, nu în 2022. „Sunteți de un an și jumătate la guvernare și tot ce faceți este să schelălăiți patetic că «PSD e de vină». ZERO soluții! Dacă nu sunteți în stare, plecați. Lăsați-ne!”, a adăugat liderul social-demo­craților.

„Cîțu, ești un mincinos! Ce încredere să mai aibă europenii să îți dea pe mână 30 de miliarde de euro, când tu îți minți cu nerușinare proprii cetățeni.

1. PSD ți-a scris programul de guvernare, mincinosule?! Voi și coaliția voastră de țepari și incompetenți v-ați votat în decembrie în Parlament programul de guvernare care prevedea negru pe alb creșterea pensiilor în 2021!!!! După mai puțin de două luni vii și dai vina pe PSD că nu le mai poți crește, nefericitule! Cine te mai înțelege?!

2. Spui că vor crește totuși în 2022, dar nu le spui românilor că asta înseamnă MAXIM 4% (inflația medie 2,4 – 2,6% plus jumătate din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat, adică 1- 1,4%).

Și nici asta măcar nu se știe când în 2022. Probabil în decembrie, cu plata în 2023!!! Nu le arunca firimituri oamenilor care au muncit o viață, că și tu ai părinți, Cîțule! Lasă-i în pace, dacă nu ești capabil să înțelegi că pensiile nu sunt pomană! N-ai bani?! Nu mai furați. Nu mai angajați cohorte de chelnerițe și miss-uri la stat. Nu vă mai îmbuibați prin toate consiliile de admi­nistrație! Nu mai politizați! Nu mai inventați noi funcții la stat, așa cum e cu secretarii generali de la prefecturi. Nu mai fiți proști! Da, nu mai fiți proști!!! Sunteți de un an jumătate la guvernare și tot ce faceți este să schelălăiți pate­tic că «PSD e de vină». ZERO soluții! Dacă nu sunteți în stare, plecați. Lăsați-ne! PSD a demonstrat că poate aduce creștere economică, că poate crește veniturile românilor, că poate susține mediul de afaceri. Voi nu puteți nimic. Plecați! Nu mai tăiați!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

Liderul Partidului Națio­nal Liberal, Ludovic Orban, a anunțat că pensiile vor crește de la data de 1 ianuarie 2022. „La baza creșterii punctului de pensie stă formula care a ­existat în Legea 263 și anume compensarea în proporție de 100% a pierderii puterii de cumpărare, ca urmare a inflației și, de asemenea, creșterea puterii de cumpărare prin creșterea punctului de pensie cu 50% din creșterea salariului mediu brut pe economie”, a spus președintele liberalilor.

1 COMENTARIU

  1. Ciolacu, probabil are dreptate ptr. ca de ar fi neadevarat Primministru l-ar da in judecata. Asa ca d-l Catu tace si inghite in sec , se face ca „ploua”. Si s-a mai spus ca actuala putere fura, fura de rupe si tot asa au tacut si nu au incercat sa-si dovedeasca adevarul. Este evident, tot tacand si lasand timpul sa le treaca, dovedesc adevarul spus de d-l Ciolacu.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!