Politic

Ciolacu, amintiri din copilărie: „Cel mai frumos a fost când m-a luat prima oară tatăl meu la aerodrom”

Preşedintele Camere Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a povestit, miercuri, că cea mai frumoasă amintire a sa legată de copilărie este momentul în care tatăl său l-a dus pentru prima oară într-un avion. Întrebat ce le promite copiilor de ziua lor, liderul PSD spune că speră actuala clasă politică să fie mai bună.

Întrebat miercuri, la Parlament, care este cea mai dragă amintire din copilărie, Marcel Ciolacu a răspuns că are multe amintiri frumoase. „Cred că cel mai frumos a fost când m-a luat prima oară tatăl meu la aerodrom şi m-a dus în primul avion”, a spus Ciolacu.  El şi-a amintit şi cum, fiind mezinul familiei, era cel trimis să cumpere pâine şi să ducă gunoiul: „Întotdeauna la 1 iunie, la sărbători ne strângeam cu toţii. Suntem trei fraţi, eu am fost cel mai mic, cel pe care-l trimiteau ei după sifoane şi după pâine şi să ducă gunoiul, dar m-a trecut această…”, a povestit Marcel Ciolacu.

Întrebat ce le promite copiilor de ziua lor, liderul PSD a răspuns: „Sperăm să fim nişte politicieni mai buni şi să ne aplecăm mai mult pentru copii şi să dezvoltăm serviciile (…) Toată lumea vorbeşte că avem o scădere demografică. Nu vom putea creşte numai cu alocaţii (…) România trebuie să-şi dezvolte serviciile, ca oamenii să fie încurajaţi să aibă mai mulţi copii: after school-uri, grădiniţe, creşe, numai aşa vom putea intra într-o normalitate”, a mai afirmat Ciolacu.

„Parlamentul este azi (miercuri, 1 iunie, n.r.) un imens teren de joacă pentru copii! Este atât de frumos și reconfortant să îi vezi pe cei mici în locul celor mari care sunt în celelalte zile ale anului. M-am simțit extraordinar printre copii și printre jocurile copilăriei. Și da, am încercat și trotineta. Mă mai dau :)))) La mulți ani tuturor copiilor!”, a scris Ciolacu pe pagina sa oficială de Facebook.

Camera Deputaților și-a deschis porțile pe 1 iunie, cu ocazia Zilei Copilului. Între orele 10.00 și 16.00, mai multe săli din Parlament au putut fi vizitate gratuit. De asemenea, Camera Deputaților a amenajat pe peluza de la intrarea principală șase terenuri de badminton pentru copii. Totodată, Jandarmeria Română a prezentat copiilor două echipaje de câini și patru echipaje de cai, precum și mașinile de intervenție pe care le folosesc reprezentanții instituției.

 

 

Articole similare