sâmbătă, 08 august 2020

Cine sunt salvatorii unui șofer care a fost la un pas de moarte pe șoseaua de centură a Buzăului

Un șofer din Piatra-Neamț, care venea de la București, a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier violent ce a avut loc miercuri seară, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău.

Mașina s-a lovit de parapetul care separă sensurile de mers și s-a răsturnat de mai multe ori, oprindu-se în afara șoselei. Șoferul ori a adormit la volan ori ceva i-a distras atenția și a pierdut controlul volanului.

Vă spun sincer că n-am știut ce s-a întâmplat. Mergeam și, deodată, am realizat că mașina se dă peste cap. S-a oprit pe o parte, apoi au venit câțiva oameni, cărora le mulțumesc, care au pus-o înapoi pe roți. Din fericire, am avut centura pusă, n-am pățit absolut nimic” – a declarat șoferul, de loc din Piatra-Neamț, pentru buzoienii.ro.

Mai mulți șoferi care tranzitau zona au fost martori la evenimentul rutier iar unii au tras mașinile pe dreapta pentru a acorda primul ajutor eventualelor victime.

Printre ei și șeful Inspectoratului de Poliție al județului Buzău, comisarul șef Laurențiu Pantazi care împreună doi prieteni cu care se deplasa și cu șoferul unui TIR  care oprise autotrenul pentru a ajuta, l-au scos pe șoferul mașinii răsturnate. Din fericire, acesta nu suferise vătămări corporale deși mașina i-a fost grav avariată. Apoi, au repus mașina pe roți și au îndepărtat resturile de pe carosabil. Ulterior, șeful IPJ a solicitat prim ajutor de urgență și și-a anunțat colegii de la Rutieră.

 

loading...
error: Content is protected !!