marți, 22 septembrie 2020

Cine se bate pentru Primăria și Consiliul Local Buzău

Nouă buzoieni s-au în­scris în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Buzău, la ale­gerile locale din 27 septembrie. Ei reprezintă tot atâtea partide sau alianțe politice, la acest scrutin neînregis­trându-se niciun candidat independent.

Aceștia sunt următorii, în ordinea în care vor fi înscriși pe buletinele de vot: Ion Viorel (Alianța Libera­lilor și Democraților), Constantin Toma (Partidul Social Democrat), Constantin Florescu (Partidul Mișcarea Populară), Constantin Io­nescu (Partidul PRO Ro­mânia), Adrian Zoican (Partidul Național Liberal), Marius Vlășceanu (Partidul ADER la Democrație, Ega­litate și Reconstrucție), Cozmin Dinu (Alianța pentru Unirea Românilor), Petrică-Irinel Cîrstea (Alianța USR-PLUS) și Gheorge Vlase (Partidul RE:START România).

În ceea ce privește formațiunile politice angajate în cursa pentru Consiliul Local, acestea se află pe buletinele de vot în ordinea în care se află și candidații lor pentru Primărie, cu precizarea că liste complete, cu 29 de candidați, au prezentat  doar șase partide: Alianța Liberalilor și De­mocraților, Partidul Social Democrat, Partidul Miș­carea Populară, Partidul PRO România, Partidul Național Liberal și Partidul RE:START Ro­mânia. Partidul ADER la Demo­crație, Egalitate și Reconstrucție are o listă cu șapte candidați, Alianța pentru Unirea Românilor cu zece, iar Alianța USR-PLUS, cu 13.

loading...
error: Content is protected !!