joi, 22 octombrie 2020

UPDATE/ Cine este noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Buzău

UPDATE:

„Dl. Dr. Dedu Răzvan este născut în data de 27 octombrie 1981, în oraşul Buzău. Este căsătorit şi are doi copii. Dl. Dr. Dedu Răzvan este  absolvent al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Buzău, promoţia 2000, şi absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” Constanța, specializarea Medicină Generală, promoția 2006, în anul 2007 completându-și studiile cu Masterul în Ştiinţe Chirurgicale.

Începând cu luna noiembrie 2018, Dl. Dr. Dedu este confirmat ca rezident în specialitatea Chirurgie Generală, prin concurs. Din luna octombrie a anului 2014 este medic specialist Chirurgie Generală, iar colaborarea cu SJU Buzău a început din luna aprilie a anului 2014. Chiar în această lună, a obținut gradul de medic primar Chirurgie Generală, prin concurs.

Dl. Dr. Dedu Răzvan are numeroase participări la cursuri şi atestări profesionale, cum ar fi:

  • Curs „Chirurgia cancerului de cap de pancreas” – Sinaia, 2013 – Congres Național;
  • Advanced workshop on rectal cancer- București, 2013;
  • Curs „Traumatologie” – Sinaia 2013 –  Congres National;
  • UltraSound in Emergency Department Module – ESTES/SRCUT – Sinaia, 2014;
  • MUSEC Course, E-FAST Module – Sinaia, 2014;
  • Advanced workshop on gastric cancer – București, 2014;
  • Curs „Chirurgie laparoscopică nivel II – tehnici avansate” – București, 2019.

De asemenea, Dl. Dr. Dedu Răzvan este membru în Societatea Română de Chirurgie, în Asociația Română de Chirurgie Laparoscopică și alte tehnici intervenționale (ARCE), IASG – International Association of Surgeons and Gastroenterologists, iar din anul 2012, până în prezent, deţine funcţia de trezorier în cadrul Societăţii Române de Chirurgie de Urgentă și Traumatologie – Societatea Hernia Training Center”, se arată pe siteul spitalulbuzau.ro.

Noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Buzău este medicul Răzvan Dedu, medic primar  Chirurgie Generală, cu competență în Chirurgie laparoscopică. Acesta de director medical pentru următoarele șase luni. El ocupă postul după ce medicului primar  de diabet, nutriție și boli metabolice, cu competență în medicină de urgență, Daniela Marienscu i-a expirat mandatul și nu a mai dorit să continue la conducerea spitalului. Medicul Daniela Marinescu  a deținut funcția tot cu delegație, din 15 noiembrie 2018 și până în prezent.

Claudiu Damian, managerul SJU Buzau, împreună cu directorul medical Răzvan Dedu

Noul director medical este absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul Universitatii „Ovidius” Constanța, specializarea Medicină Generală, promoția 2006; în anul 2007  a obținut masterul în Ştiinţe Chirurgicale.
Începând cu luna noiembrie 2018, medicul Răzvan Dedu a fost confirmat ca rezident în specialitatea Chirurgie Generală, prin concurs.

Din luna octombrie a anului 2014 este medic specialist Chirurgie Generală. Colaborarea cu SJU Buzău a început din luna aprilie a anului 2014.

A fost elev al Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Buzău.

loading...
error: Content is protected !!