vineri, 16 aprilie 2021

Cine este noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Buzău

Spitalul Județean de Urgență Buzău are de astăzi un nou director medical. Este vorba despre  Meleru Andreea Daniela, medic de Medicina Muncii. Ea este născută în data de 05.12.1977, în oraşul Alexandria, Jud. Teleorman, este căsătorită şi are 4 copii. A absolvit Facultatea „Carol Davila” din Bucureşti, iar rezidenţiatul l-a efectuat la Spitalul Floreasca, după care a început specializarea în Medicină de Urgenţă şi ulterior s-a transferat pe specialitatea Medicina  Muncii. D-na Dr. Meleru Andreea Daniela lucrează în S.J.U. Buzău din anul 2009.

Motivul pentru care a acceptat postul, upă cum reiese din declarația sa, este pentru că îşi doreşte ca relaţia medic-pacient să fie bazată pe empatie, respect şi bune practici medicale. De asemenenea, îşi doreşte o organizare mai bună, din punct de vedere medical, în cadrul spitalului.

 „În această perioadă tulbure, am acceptat această funcţie deoarece am considerat că împreună cu echipa medicală şi managerială  putem să aducem o contibuţie din punct de vedere al managementului sănătăţii în spital, încercăm şi ne dorim ca lucrurile să funcţioneze cât mai bine. Obiectivul meu este optimizarea activităţii medicale prin atragerea de medici pe toate specialităţile, creşterea satisfacţiei pacienţilor şi o colaborare cât mai bună între personalul angajat din cadrul spitalului, pentru o atmosferă de lucru cât mai plăcută.”, spune dr. Meleru Andrea.

loading...