Administrație

Cine cântă la Buzău Fest/Zilele Chișinăului de anul acesta

A rămas mai puțin de o lună până când încep festivalurile comasate Buzău Fest/Zilele Chișinăului, iar în perioada 1-4 iunie, buzoienii sunt așteptați la Sărata Monteoru pentru câteva zile de distracție, ce vor cuprinde diverse ateliere, degustări de produse tradiționale, precum și concerte. Consiliul Județean a atribuit suma de 600.000 lei pentru organizarea tuturor activităților din aceste zile, bani proveniți din bugetul propriu al instituției.

Anul acesta, petrecerea debutează pe 1 iunie în Parcul „I.C. Brătianu” de pe Bulevardul Bălcescu, acolo unde vor avea loc mai multe activități destinate copiilor, dat fiind că este și ziua dedicată lor, urmând apoi deja cunoscuta paradă cu torțe, pe traseul Bulevardul Unirii – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Muzeul Județean. De pe 2 iunie, petrecerea se mută la Sărata Monteoru, acolo unde publicul se va bucura de Marcel Ștefăneț și proiectul Ethno Republic, Brio Sonores, Adriana Ochișanu, Fetele din Botoșani, Olguța Berbec și Remus Novac, precum și Viorica Lupu. Pe 3 iunie, de la ora 20.00, Raluka și Proiectul Balkanic vor susține un concert incendiar, urmând ca apoi, de la 21.00, să urce pe scenă Loredana & Banda Agurida.

Intrarea este liberă, după cum anunță Consiliul Județean, iar buzoienii vor avea la dispoziție două autobuze etajate, care vor efectua curse gratuite între orele 11.00 – 19.00.

Articole similare