miercuri, 12 august 2020

Cezar Preda: ”P.N.L. este un partid în degringoladă”

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, l-a atacat, din nou, în termeni virulenţi, pe vicele P.N.L. Cristinel Bîgiu, despre care afirmă că a sacrificat întreaga organizaţie liberală buzoiană pentru obţinerea unui singur scop, şi acela personal: desemnarea sa drept candidat unic al Uniunii-Social Liberale la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, l-a atacat, din nou, în termeni virulenţi, pe vicele P.N.L. Cristinel Bîgiu, despre care afirmă că a sacrificat întreaga organizaţie liberală buzoiană pentru obţinerea unui singur scop, şi acela personal: desemnarea sa drept candidat unic al Uniunii-Social Liberale la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Cu aceeaşi ocazie, liderul pedelist buzoian nu a ratat ocazia să lovească şi în componenta social-democrată a alianţei socialiste: ”Aţi văzut ce e în U.S.L., au blocat, s-au oprit, nu iese cum trebuie. Unul se duce prin toate localităţile, vorbeşte cu primarii, altul a scos 200.000 de ziare, a dat, fiecare gospodărie are câte un ziar, chiar mai multe ziare de gospodărie. Acum am înţeles, şi lupta pentru putere e cruntă acolo, dar nu înţeleg de ce se mai foloseşte numele meu, că din cauza mea nu au făcut ei ce şi-au propus. E jenant! Să se bată între ei până n-or mai putea! P.S.D.-ul, bineînţeles, acuma, şi încuscrit, şi inflexibil la ce înseamnă U.S.L., profită de faptul că Partidul Naţional Liberal este un partid în degringoladă, cu un candidat care a sacrificat partidul pentru a accede el pe funcţia pe care o doreşte”, a afirmat, ieri, Preda, în cadrul unei conferinţe de presă.

      El sugerează că, mai mult, liberalii nemulţumiţi din Buzău ar fi apucat calea Bucureştiului, pentru a-l reclama pe Bîgiu conducerii centrale P.N.L., deocamdată fără succes: ”De altfel, am discutat cu liberali, sunt foarte supăraţi, domnul Bîgiu a sacrificat totul, numai ca să iasă candidat, am înţeles că au făcut drumuri la Bucureşti de nu mai pot, cred că se vor certa până la urmă, dar aşa cum sunteţi obişnuiţi, sunt oameni care ar face orice pentru a accede la o funcţie şi vor căuta alte zări, alte drumuri, că nu vor sta ei să muncească în partid dacă nu sunt pe primul loc (…) Totul a  plecat de la faptul că nu au nominalizat măcar la municipiu niciun candidat. Şi ei spun că nu a fost nominalizat nu pentru a crea valuri cu Boşcodeală, căci oricum lua Boşcodeală mult mai mult decât P.N.L., ci să nu ia acela pe care-l nominalizau mai mult decât Cristi Bîgiu. Atunci era o problemă pentru P.N.L”, a mai spus liderul democrat-liberal, deputatul Cezar Preda.

loading...
error: Content is protected !!