vineri, 16 aprilie 2021

Cezar Preda: „Nu este nicio tensiune în Partidul Național Liberal”

Nu este nicio tensiune în Partidul Național Liberal, a afirmat, ieri, deputatul Cezar Preda, după ce, în câteva publicații buzoiene a apărut știrea „pe surse” conform căreia vechii liberali ar intenționa să ceară revocarea acestuia din funcția de co-președinte al organizației județene PNL. Parlamentarul liberal buzoian a calificat această informație ca fiind provenită din „discuții de seară, relaxate, între anumiți oameni”:

„Am văzut în două publicații că iar sunt tensiuni în Partidul Național Liberal. Nu este nicio tensiune, nu văd de ce dumneavoastră cuantificați anumite discuții de seară, relaxate, între anumiți oameni, ca fiind acțiuni politice. Vreau să lămurim din start un lucru. Această organizație, a fostului Partid Democrat Liberal, a muncit extraordinar pentru ca domnul președinte Iohannis să fie ales. Iar în proiectul de fuziune a Partidului Național Liberal am fost oamenii care am dorit din tot sufletul, și ne dorim, ca acest proiect să iasă. Ca să nu vă mai spun despre disponibilitatea nostră, fără să creem vreo tensiune, de a merge înaintea altora; din 87 de localități, în 85 există un singur președinte. Cred că sunt acțiuni pe care noi le-am făcut și care ne definesc”, a spus deputatul Cezar Preda.

Cu toate acestea, Cezar Preda susține că atât el cât și consilierii locali și județeni proveniți din fostul Partid Democrat Liberal vor continua acțiunile îndreptate împotriva puterii social-democrate locale; mai mult, cei din interiorul PNL care încearcă să blocheze asemenea acțiuni nu fac decât să dea dreptate celor care susțin că aceștia se află în slujba PSD.

Mai multe, în ediția de mâine a cotidianului OPINIA.

loading...