Actualitate

Ce vești are Casa de Pensii pentru pensionari

Recomandarea vine ca urmare a creșterii numărului de îmbolnăviri cu Sars Cov 2

Pentru evitarea infectării cu virusul Sars Cov 2, Casa de Pensii Buzău recomandă buzoienilor care au diverse lucruri de rezolvat la sediul instituției să folosească pe cât posibil canalele de comunicare online și să evite deplasările la ghișeele instituției. Recomandarea vine și în contextul în care s-a constatat, potrivit sistemului electronic de monitorizare, că un număr mare de buzoieni ajung la ghișeele instituției. Astfel, în lunile august și septembrie, 14.073 de buzoieni au beneficiat de  serviciile Casei de Pensii.

„Prezentarea la sediul instituției să se efectueze doar în situațiile absolut necesare, precum depunerea dosarului de pensie, a ajutorului de deces sau a ridicării biletului de tratament balnear, limitându-se pe cât posibil prezența la ghișee sau audiențe pentru obținerea de informații generale cu privire la modificările legislative aduse sistemului public de pensii.

Celelalte categorii de informații sau cereri se pot adresa în scris (prin e-mail, la adresa [email protected], prin fax-ul nr. 0238/721047, prin serviciul poștal la adresa Aleea lndustriei, nr.1, Buzău) sau telefonic, la nr. 0238/724041 (doar pentru informații cu caracter general referitoare la sistemul public de pensii).

De asemenea, informații despre activitatea instituției, documentele necesare a fi prezentate cu ocazia întocmirii anumitor tipuri de solicitări, formulare tipizate, proceduri de lucru etc., pot fi regăsite si pe site-ul instituției, www.cjpbuzau.ro”, se arată în comunicatul emis de Casa de Pensii Buzău.

Articole similare