vineri, 10 iulie 2020

Ce spune fostul deputat Aurelian Mihai despre accidentul auto de la Crucea Comisoaiei în care a fost implicat

Fostul deputat al Partidului Poporului-Dan Diaconescu Aurelian Mihai, care a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier, când se îndrepta spre Bucovina, unde a făcut Revelionul, are leziuni ușoare, deși s-a rostogolit cu mașina de patru ori între Buzău și Râmnicu Sărat.

„Trecuserăm de Buzău. Eu eram pe scaunul din dreapta. Șoferul, un prieten, conducea foarte bine. Tocmai ce terminasem să vorbesc la telefon cu mama. La un moment dat, prietenul meu a pierdut controlul mașinii. Din sens opus venea un TIR, care ne claxona. Totul a durat foarte puțin. Nu rețin decât imaginea geamului care se sfărâma înspre mine. Persoana care a făcut expertiza mi-a zis că, de fapt, mașina s-a rostogolit de patru ori”, a povestit pentru „Mediafax” Aurelian Mihai. El a precizat că, după accident, a fost la spital, unde medicii au constatat că are leziuni minore, printre care o entorsă cervicală.

Fostul deputat de Diaspora a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu mașina avariată și un mesaj: „Atunci când ți se oferă o a… doua <viață>, în cazul meu, mai mult decât a doua, aduci mulțumiri oricui, te rogi ca nimeni să nu cunoască vreodată suferința, ca să nu treacă prin experiența neplăcută prin care ai trecut și mai ales încurajezi, te rogi pentru liniștea sufletească a celor aflați lângă tine în momentul accidentului, de la mic la mare, de la șofer la cei aflați pe bancheta din spate a mașinii. Atunci când scapi teafăr, poți spune cu toată încrederea că <Dumnezeu nu doarme>, ci veghează și-I mulțumești”, a scris Aurelian Mihai.

Aurelian Mihai a fost ales deputat pe listele Partidului Poporului-Dan Diaconescu în legislatura 2012-2016.

Reamintim că accidentul în care a fost implicat Aurelian Mihai s-a produs sâmbătă după-amiază, pe DN2E85, în zona Crucea Comisoaiei. Conform cercetărilor preliminare, șoferul mașinii în care se afla acesta, o Dacia Logan, ar fi pierdut controlul direcției, iar autoturismul a părăsit șoseaua și s-a răsturnat pe câmp. Atât conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 26 ani, din Giurgiu, care se deplasa pe direcția Buzău către Rm Sărat, cât și patru pasageri, printre care un copil în vârstă de un an, au fost răniți și au fost transportați la spital, fiind în afara oricărui pericol.

loading...
error: Content is protected !!