marți, 20 octombrie 2020

Ce spune Direcția de Sănătate Publică despre Situația epidemiologică din județ

Astăzi, 22 septembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău transmisă de Direcția de Sănătate Publică  se prezintă astfel: „ număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 2665; număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei:2341; numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 98; număr persoane în carantină la domiciliu:212; număr persoane aflate în izolare la domiciliu:120”.

Specialiștii DSP Buzău mai transmit că  în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 15cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (5 pacienți au fost testați și diagnosticați într-un laborator privat de analize și 1 pacient a fost diagnosticat într-o unitate sanitară din alt județ). Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 3 și 78 de ani.

La acest moment, în județul Buzău, 67 persoane confirmate pozitiv, asimptomatice sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu, deoarece toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate.

loading...
error: Content is protected !!