Actualitate

Ce s-a întâmplat cu șoferii băuți care au provocat accidentele de sâmbătă

Cei doi șoferi care au urcat băuți la volan și au provocat accidentele înregistrate sâmbătă în județ au fost reținuți pentru 24 de ore.

Reamintim că în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.00, la Nehoiașu, un autoturism, condus pe direcția Buzău-Brașov de un nehoian de 24 de ani, a iesit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un autocamion staționat. Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerului autoturismului, un bărbat de 33 de ani, din Nehoiu, comunică sursa citată. În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un tânăr de 31 de ani din Gălbinași, a pierdut controlul direcției autoturismului pe DN2B, la ieșire din Bentu, și a lovit mașina condusă de un brăilean de 60 de ani, care s-a răsturnat în afara părții carosabile. După accident, șoferul s-a făcut nevăzut, fiind ulterior identificat de polițiști și testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În primul caz, șoferul este agent de Poliție. În spiritul transparenței cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă, IPJ nu a comunicat oficial nici după 24 de ore că persoana care a provocat accientul de la Nehoiașu este angajatul instituției, probabil din aceleași motive pentru care a anunțat producerea evenimentului tragic cu mai bine de patru ore întârziere.

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker