Actualitate

Ce riscă proprietarii care își abandonează mașinile pe străzi

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație și Disciplină Rutieră desfășoară mai multe acțiuni de identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public sau privat, care nu s-au clintit din locurile respective de cel puțin șase luni.

Astfel, de la începutul anului, agenții au identificat un număr de 273 de autovehicule abandonate, care au fost ridicate în urma somațiilor primite. Polițiștii locali au mai somat alți 78 de proprietari de vehicule să ia măsuri în privința mașinilor lăsate aiurea în diverse locuri, în urma sesizărilor venite din partea cetățenilor. Buzoienii sunt foarte vigilenți când vine vorba de astfel de fapte, iar mulți dintre ei îi raportează direct primarului Constantin Toma străzile unde mașinile au fost abandonate, ocupând inutil locurile de parcare.

Polițiștii le recomandă proprietarilor vehiculelor abandonate de cel puțin șase luni pe domeniul public sau privat, să ia măsuri urgente în privința ridicării lor, altminteri sunt pasibili de amendă cuprinsă între 1.000-2.000 lei, fără posibilitatea achitării a jumătate din minimul amenzii. Cei ce nu își ridică mașinile, le vor găsi depozitate într-un spațiu al Urbis Serv SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare