luni, 01 martie 2021

Ce flori să oferi în dar de Dragobete

Pe 24 februarie sărbătorim românește dragostea. Dragobetele este una dintre cele mai frumoase și vechi tradiții ale poporului nostru, dar și o ocazie excelentă de a-ți surprinde plăcut persoana iubită. De-a lungul timpului s-au păstrat foarte multe obiceiuri frumoase legate de această zi, iar superstițiile pentru cei ce se iubesc sunt respectate cu sfințenie. Ziua de 24 februarie a fost aleasă pentru că se consideră că acesta este începutul primăverii, moment în care natura are un nou început.

Citește acest articol și vei afla cum poți să-ți surprinzi jumătatea, iar dacă nu ai găsit-o încă, pregătește-te pentru că acum e momentul.

Florile potrivite de Dragobete

Câteva supeerstiții din popor spun că dacă vei fi împreună cu cel pe care îl iubești în această zi, veți fi împreună pe tot parcursul anului, iar cei ce nu și-au găsit încă persoana iubită și visează la ea, dacă vor vorbi cu ea de Dragobete, aceasta se va îndrăgosti. Dragobete este considerat în poporul românesc ca fiind simbolul dragostei, cel care aduce un început pe plan afectiv, dar și pe plan natural, îmbogățind toată atmosfera cu aspectul și parfumul florilor. Chiar dacă Valentine’s Day este sărbătorit înainte Dragobetelui, nu trebuie să sari peste această zi. Majoritatea românilor îndrăgostiți celebrează ambele zile.

24 Februarie este un prilej inedit de a-ți arăta dragostea în stil românesc și de a-i arăta iubitei, soției sau logodnicei tale cât de mult o iubești, o apreciezi și o respecți. Conform tradiției, Dragobetele marchează începutul primăverii, dar și începerea unui nou an agricol. Din acest motiv, în această perioadă apare și o mare diversitatea a florilor. Dacă pentru Valentine„s Day ai ales un buchet de trandafiri special, de Dragobete ai posibilitatea să optezi pentru un buchet de flori de primăvară care impresionează prin culorile și parfumul specific. Deoarece sărbătoarea dragostei anunță începutul primăverii, poți oferi buchete compuse din lalele, irisi, frezii sau crini. Bineînțeles, trandafirii care simbolizează dragostea sunt nelipsiti din arnajamentele florale sau buchetele impresionante de flori, întrucât aceștia exprimă cel mai bine sentimente puternice de iubire.

Cum să faci o surpriză reușită de Dragobete

24 Februarie este într-o zi de miercuri anul acesta, așa că pentru a-ți surprinde persoana iubită trimite-i la birou un buchet de flori sau aranjament floral. Maison D’or își oferă posibilitatea de livrare flori în 2 ore în București, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi florile preferate și să pui ca adresă de destinație locul în care se află iubita ta.

De asemenea, dacă vrei să mergi acasă tu cu buchetul de flori, comandă cu două ore înainte de a pleca la birou pentru a elimina riscul de a nu găsi flori sau de a le găsi ofilite prin oraș.

Sperăm că ideile noastre te-au inspirat și că veți petrece frumos această zi dedicată iubirii.

 

loading...
error: Content is protected !!