Actualitate

Ce donație a făcut un grup de părinți de copii preșcolari pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Județean

Un grup de părinți  ai copiilor de la Grădiniţa ERINO KINDERGARTEN din Buzău au donat Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău un monitor funcţii vitale, 6 minifrigidere, o lampă UV și 20 de perne. În această donație mai intră și alte 40 de perne – pentru a fi schimbate în totalitate pernele din secţie – dar şi o lampă UV.

 Dr. Anica Gina, şefa Secţiei Pediatrie le mulțumește acestora pentru acest dar făcut în pragul sărbătorilor de iarnă pentru ca secția pe care o conduce să fie mai primitoare pentru cei mici, dar și pentru aparatura atât de necesară în această pandemie de Covid 19. „Doresc să mulţumesc tuturor părinţilor de la Grădiniţa ERINO KINDERGARTEN din Buzău pentru că au ales secţia de Pediatrie pentru a dona echipamente și materiale care ne sunt de mare necesitate în secţie, mai ales în contextul epidemiologic actual”, a declarat dr. Anica Gina, şefa Secţiei Pediatrie

Mulțumiri i-au fost aduse grupului de părinți are a donat echipamentele secției Pediatrie  de către  conducerea spitalului.

Articole similare

error: Continut protejat!!