Actualitate

Ce activități au desfășurat jandarmii buzoieni în minivacanța de Rusalii

În perioada 1-5 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău au asigurat măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice de amploare din județ. Fiecare eveniment în parte s-a bucurat de un public numeros, astfel că misiunea jandarmilor din această minivacanță nu a fost una ușoară. Activitățile organizate s-au desfășurat în deplină siguranță, nefiind înregistrate incidente majore. În ultimele zile, la evenimentele din spațiul public, jandarmii buzoieni au aplicat două sancțiuni contravenționale, conform legii 61/1991 republicată, în valoare totală de 1.700 de lei.

Pe 1 iunie, împreună cu cei mici

„Data de 1 iunie ne-a adus mai aproape cei mici, colegii noștri fiind alături de copiii din Săhăteni, municipiul Buzău (Parcul Crâng) și Berca”, au povestit jandarmii.
Minivacanța lor a fost marcată și de o importantă sărbătoare religioasă, Rusaliile, ei fiind astfel prezenți în zonele din apropierea lăcașurilor de cult unde au asigurat un climat de ordine și siguranță pentru buzoieni.
Tot în această perioadă au fost alături și de buzoienii care au petrecut la festivalurile organizate în mai multe zone ale județului.

„Cum sezonul estival abia a început, dorim să vă asigurăm de faptul că vom rămâne la datorie pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de aceste zile de vară, iar cum temperaturile ridicate ne trimit de multe ori spre zona de munte, vă reamintim câteva dintre sfaturile jandarmilor montani:

  • informați-vă cu privire la prognoza meteo și itinerarul propus
  • nu vă aventurați pe trasee turistice fără echipament adecvat
  • urmați traseele marcate
    În cazul apariției unor situații de dificultate sau risc la adresa integrității, sănătății sau vieții, solicitați ajutorul prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112″, au transmis jandarmii buzoieni.

Articole similare