duminică, 07 martie 2021

Câți bani i-a adus acasă Răzvan Fodor buzoiencei Irina, după Asia Express?

• Artistul a declarat că nu a avut timp de cadouri scumpe, pentru că a plătit analize și… impozite

Atunci când soțul tău pleacă de acasă câteva luni și revine… câștigător, te aștepți ca, în postura de nevastă care a îndurat atât absența cât și dorul, să primeșți măcar un cadou simbolic la revenire, dacă nu unul prețios, având în vedere că suma câștigată este de câteva mii de euro.

Însă buzoianca Irina nu a primit decât o îmbrățișare caldă de la soțul său la revenirea acestuia acasă, Răzvan întorcându-se din concurs dornic de liniște, relaxare în sânul familiei și un vin bun. Iar de premiu doar Fodor a fost cel care a ,,profitat”, pentru că artistul de 45 de ani a declarat că, din cei 15.000 de euro câștigați a plătit un impo­zit uriaș, dar și 2.000 de euro pe analize medicale și a  rămas cu mai nimic.

Reamintim că soțul Irinei Fodor a câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii Asia Express, alături de Sorin Bontea, după ce au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania. Au câștigat ma­rele premiu de 30.000 de euro, dar banii s-au dus la fel de repede cum au venit.  Întrebat, pe parcursul unui interviu, câți bani i-a adus soției acasă și cum a cheltuit banii câștigați în urma participării la emisiunea respectivă, Răzvan Fodor a răspuns: ,,Da, am și datorii!”.

Cu aceeași ocazie, soțul buzoiencei a povestit și cum i s-a propus să prezinte emi­si­unea ,,Burlacul”: ,,Eram imediat după ce s-a ieșit din carantină. Și am plecat repede la munte, unde am stat cu Irina și cu copilul. Și într-o zi primesc un telefon de la managerul de la Antenă, Cristi, care îmi spune la telefon exact așa: <Fodor, am un proiect pentru tine, te rog eu frumos să nu-mi închizi telefonul>. <Bă, stai un pic, că mă sperii. Zi-mi despre ce e vorba>. <Bă, Fodor, lasă-mă să-ți zic toată propo­ziția, dar nu-mi închide, ­promi­te-mi că nu-mi închi­zi telefonul>. <Bine, bă, nu-ți închid telefonul. Zi-mi ­des­pre ce e vorba>. <Bă, te-am propus la o emi­siune și producătorii de acolo vor să te cunoască și le place ideea>. <Ce emisiune?>. <Fodor, te rog, nu-mi închide telefonul… Burla­cul>”, a detaliat râzând artistul, cu frică la gândul unei noi serii a  emisiunii Asia Express.

loading...
error: Content is protected !!