Educație

Câte medii sub cinci s-au înregistrat la Evaluarea Națională de la Buzău

Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean după afișarea rezultatelor la Evaluarea Națională, anul acesta, la Buzău, peste 65 % dintre concurenții de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5. Statistica mai arată că cele mai multe note de 10 au fost înregistrate la proba de Limba și Literatura Română.

„71,44 % dintre concurenți au obținut medii peste 5, ceea ce înseamnă 2.294 de elevi. La polul opus, 28,56 % dintre concurenți au obținut medii sub 5, adică 917 elevi. Avem zece elevi cu media 10 la Evaluarea Națională de anul acesta. De asemenea, s-au înregistrat 73 de note de 10 la proba de Limba și Literatura Română și 53 de note de 10 la proba de Matematică”, a declarat președintele comisiei de Evaluare Națională, Nela Wamsiedel, inspector general adjunct al IȘJ Buzău.

2 Comentarii

  1. Să vezi la Școala Podgoria ce directoare avem și ce director ( soție și soț)……..

  2. Așa este când profesoara de mate (B.Dumitra),e de fapt de tehnologie și mai are încă o jumătate de normă sau chiar mai mult la altă școală. Cea de română(M. Gabirela),e de fapt învățătoare cu studii la fără frecvență la spiru haretu dânduși toate gradele pe învățători pentru că nu are habar ce să le predea elevilor dar la poze pe fecebuc este de neîntrecut. Da va-ți prins este școala G______u

Articole similare