joi, 02 iulie 2020

Căruțaș decedat în urma unui accident provocat de un șofer băut

UPDATEVictima a decedat în cursul nopții din cauza multiplelor traumatisme suferite în zona capului, deși, potrivit Poliției, accidentul a fost unul ușor. „Din primele verificări efectuate de echipa operativă la faţa locului, a rezultat faptul că un conducător auto în vârstă de 53 de ani din localitate, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Viilor, din direcția Rușetu către Ulmu, a intrat în coliziune frontal –stânga cu un atelaj nesemnalizat care circula din sens opus și care a pătruns parțial pe sensul său de mers, condus de un localnic în vârstă de 49 de ani.
Din accident a rezultat rănirea bărbatului în vârstă de 49 de ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale .
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează IPJ Buzău.

Un bărbat de 50 de ani a ajuns duminică seară la spital cu multiple leziuni după ce căruța în care se afla a fost lovită de un autoturism condus de un șofer băut. Conducătorul auto, în vârstă de 53 ani, în timp ce se deplasa pe raza localității Rusetu, dinspre localitatea brăileană Ulmu, a intrat în plin în căruță. Din impact a rezultat rănirea căruțașului, care a fost transportat la Spitalul Județean. Potrivit IPJ Buzău, șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testului efectuat cu aparatul Dragger indicând o valoare de 0.20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

loading...
error: Content is protected !!