Sănătate

Carrefour Buzău a demarat vaccinarea anti-Covid a angajaţilor

207 operatori economici, printre care și Carrefour Buzău, au început vaccinarea anti-Covid a angajaţilor, a declarat vicepreședintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Imunizarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV) Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, citat de bursa.ro.

„Până în acest moment, vorbim de un număr de 207 operatori economici care au demarat activitatea de imunizare a angajaţilor, dintre care 43 de operatori economici din HoReCa. Această activitate a fost desfășurată cu ajutorul de 58 de echipe mobile și s-a ajuns la un număr 17.590 de persoane vaccinate în acest fel. În această săptămână, mai sunt alţi 62 de operatori economici privaţi cu peste 100 de angajaţi care demarează acţiunea de vaccinare. Aș enumera doar câţiva: Carrefour Buzău, Terapia Cluj Napoca, Farmec Cluj Napoca, Şantierul Naval Orșova, Azomureș, ALRO Slatina, Michelin SA, Cramele Jidvei din Alba”, a precizat Baciu, în cadrul conferinţei de presă.

Cei mai mulţi operatori economici care au demarat activitatea de vaccinare sunt din Brașov, respectiv 35. Alte judeţe în care se mai înregistrează un număr mare de operatori economici care au început campania de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 sunt Alba Iulia, unde 29 de operatori economici au ales să își vaccineze angajaţii, Dolj, cu 15 operatori economici, Galaţi cu 14 și Harghita cu 12.

În funcţie de numărul persoanelor vaccinate, pe primul loc se află tot judeţul Brașov, unde numărul angajaţilor imunizaţi a depășit 2.500, respectiv 2.563 este numărul persoanelor imunizate. Celelalte locuri fruntașe sunt ocupate de municipiul București și judeţul Cluj, Capitala fiind la o diferenţă foarte mică de Brașov, cu 2.500 de angajaţi imunizaţi, în timp ce în Cluj se numără 1.650 astfel de angajaţi.

Articole similare