duminică, 09 august 2020

Carmen Trandafir, declaraţii despre căsnicia cu buzoianul Emil Grădinescu

Carmen Trandafir, una dintre vedetele muzicii româneşti din anii ‘90, a împlinit pe 4 februarie vârsta de 45 de ani. Solista, retrasă din luminile reflectoarelor, a vorbit cu această ocazie despre priorităţile din viaţa sa, făcând referire şi la soţul ei, buzoianul Emil Grădinescu, celebru comentator sportiv.

Carmen Trandafir spune că nu şi-a dorit niciun cadou material, pentru că are o familie de notă zece, iar acesta e cel mai important „dar” pentru ea. Mereu discretă cu viaţa personală, Carmen Trandafir a pus tot timpul accent pe muzică, însă de ziua ei de naştere celebra artistă a acceptat să vorbească despre ea, despre bucuriile care o împlinesc, despre familia ei frumoasă şi, bineînţeles, despre noul membru al familiei. Artista a povestit că ziua ei din acest an a început frumos, cu multe felicitări. „Soţul meu mi-a adus un buchet de flori, iar fiica mea, deşi era bosumflată din cauza unui test pe care îl avea la şcoală, dintr-o dată s-a luminat. M-a îmbrăţişat şi m-am topit”, a declarat pentru click.ro Carmen Trandafir.

„Ne mai şi contrăm, dar nu lipseşte <te iubesc-ul> de zi cu zi”    

Bilanţul artistei arată cam aşa: 45 de ani de viaţă, 17 ani de relaţie şi 9 de căsnicie cu celebrul Emil Grădinescu. „Avem o relaţie închegată şi supermişto, dar cu de toate: cu copil, cu căţel, cu teme, griji şi ne mai contrăm pe temele astea. A, să nu uit, şi pe tema mâncărurilor sănătoase. Ce-i drept, nu lipseşte <te iubesc-ul> de zi cu zi, respectul şi iubirea faptică. Soţul meu nu este un om care să declare, ci mai mult să arate”, a mai spus Carmen Trandafir. Referitor la un alt copil, artista spune că nu ar mai avea răbdare să o ia de la capăt, mai ales că de curând au un membru nou în familie, o căţeluşă rasă Cavalier King Charles Spaniel, pe care Ana, fetiţă lor, şi-a dorit-o foarte mult.

Frumoasa cântăreaţă, celebră pentru şlagărele „Micul meu Univers” sau „Vreau iubirea ta”, spune că la 45 de ani se simte ca…un copil. „Am familia lângă mine. Am primit cadoul suprem şi viaţa mea s-a împlinit în urmă cu 12 ani, când am aflat că sunt însărcinată, şi asta s-a întâmplat tot de ziua mea. Aveam pe atunci 33 de ani. Nu voi uita niciodată acel minunat moment”, a mai precizat artista în cadrul aceluiaşi interviu.

Cetăţean de onoare al Buzăului

Emil Grădinescu (60 ani) s-a născut la Focşani, dar a copilărit la Buzău, unde a absolvit Colegiul Hasdeu. De asemenea, începând din anul 2004 este cetăţean de onoare al municipiului Buzău. Este considerat, de telespectatori şi de specialişti, că fiind urmaşul de drept al lui Cristian Ţopescu, la înălţimea căruia a vrut tot timpul să ajungă. S-a căsătorit cu Carmen Trandafir după ce a suferit ani mulţi după fosta sa soţie, care a încetat din viaţă, în urmă unei boli necruţătoare. De asemenea, cunoscutul comentator sportiv a avut o relaţie cu Laura Stoica.

De cealaltă parte, Carmen Trandafir este absol­ventă Şcolii Populare de Artă din Bucureşti, la clasa Mihaelei Runceanu şi a lui Ionel Tudor. A impresionat încă de la vârsta de 16 ani la Festivalul de la Mamaia, şi a avut câteva piese devenite şlagăre şi o mulţime de turnee în ţară şi străinătate (Japonia, Finlanda, Danemarca, Suedia, Germania, Turcia, Bulgaria).

loading...
error: Content is protected !!